Chockbeskedet: Plötsligt avhopp i Let´s dance – nu tvingas TV4 panikändra programmet

När det är dags för tredje veckan av Let´s dance får programmet ett rejält bakslag.

Skiddrottningen Magdalena Forsberg tvingas byta danspartner efter TV4:s akutändring – igen.

– Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias! Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar, säger Magdalena Forsberg till TV4.

 

Det blev bara en vecka tillsammans för Magdalena Forsberg och Fredric Brunberg. Förra veckan fick dansproducenten David Watson hoppa in då Fredric var sjuk. Strax efter lovade skiddrottningen att hennes danspartner skulle återvända men nu blir det inte så.

TV4 tvingas nu akutändra då Fredric helt ställer in sin medverkan i programmet, på grund av personliga skäl.

Ersättaren blir istället Let´s dance veteranen Tobias Karlsson.

– Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias! Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar, säger Magdalena Forsberg till TV4.

Nu blixtändrar TV4 efter beskedet om Let´s dance. Foto: TV4

Fredric: ”Måste fokusera på privata saker”

Via TV4 hälsar Fredric Magdalena ett stort lycka till inför fortsatta deltagandet i tävlingen och att han beklagar att han inte längre kan fortsätta.

– Det är verkligen supertråkigt att inte kunna fortsätta årets säsong av Let’s dance men ibland blir inte saker som man tänkt sig och just nu måste jag fokusera på privata saker. Jag är väldigt glad att jag fick påbörja Magdalenas dansresa tillsammans med henne och önskar verkligen all lycka framåt i tävlingen och hoppas hon står som segrare, säger Fredric till TV4.

Magdalena Forsberg får nu en ny danspartner – Tobias Karlsson. Photo: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57999_275

Dansveteranen gör comeback i tävlingen

Även om allting inte blev som alla inblandade kanske inte hade önskat, så ser Tobias Karlsson fram emot att få återvända till programmet.

– Jag är superglad att vara tillbaka! Jag har alltid älskat programmet och det skall bli en ynnest att dansa med Magdalena. Jag kan inte efterträda en mer begåvad och stark dansare än Fredric. Let’s tango, säger Tobias till TV4.

Åh av tråkigt! Hoppas att allting ordnar sig för dig Fredric! Tryck på gilla-knappen för att skicka ditt stöd!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat