Foto: TV4

Därför gifte sig Hanna Hedlund egentligen med Martin Stenmarck – beslutet efter alla år

De har varit ett par i över 20 års tid.
”Let’s dance”-aktuella Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gifte sig 2016 – och nu berättar Hanna Hedlund för Expressen varför de slog till.

Hon gör succé i ”Let’s dance” – han sitter hemma i tv-soffan och hejar.

Hanna Hedlund har tagit sig vidare i danstävlingen flera veckor tillsammans med kollegan Tobias Wallin som i år gjorde comeback i TV4:s lördagsunderhållning. På hemmaplan får den folkkära artisten stöttning av maken Martin Stenmarck.

I sociala medier har Stenmarck, som vann Melodifestivalen 2005 med ”Las Vegas” och under åren gjort sig känd som affischnamnet för showen ”Ladies night”, tydligt visat hur mycket han hejar fram hustrun på distans. I år får som bekant inte kändisdansarnas nära och kära befinna sig i danslokalen på plats, på grund av pandemin.

Mellan varven pratar de också en hel del ”Let’s dance” hemma – och Hanna känner verkligen stödet från maken.

Foto: TV4

– Ja, oja. Men det är ju inte så att han kan ge några bra tips, haha. Han tittar och är faktiskt imponerad av klippen från repen som jag visar honom. Han ser fram emot att följa resan, har Hanna Hedlund tidigare berättat för Nöjeslivet.

LÄS MER: Martin Stenmarcks ärliga ord till Hanna Hedlund – efter hustruns intåg i Let’s dance

Artistparet har varit tillsammans ända sedan över 20 år tillbaka. De gifte sig långt senare, år 2016, och nu berättar Hanna Hedlund öppenhjärtigt om vad som fick dem att ta steget och byta ringar.

– Det låter ju helt hemskt. Men jag tror att det var för att min pappa gick bort 2016, säger Hanna Hedlund till Expressen.

Hon utvecklar.

STOCKHOLM 20160906 Martin Stenmarck, artist. Foto: Janerik Henriksson / TT

– På begravningen såg jag hur viktigt det var att ha en process för sorgen, och i det så väcktes något. Vi samtalade mycket, och fick ett behov av att ha en ceremoni också för kärleken. Det kändes som att det var viktigt att befästa vår familj, och vi hade både begravning och bröllop under samma år.

Hanna Hedlunds satsning med Lina – hedrar pappan

Tillsammans med lillasyster och artistkollegan Lina Hedlund har Hanna numer en egen podcast – och namnet på programmet har de namngett efter pappan: ”Lattas döttrar podden”.

– Som ”Lattas döttrar” är vi inte Hanna och Lina, utan då blir vi det vi är inför varandra – systrar och bästa kompisar. Det är något fint med det och då funkar det väldigt väl, säger Hanna Hedlund till Expressen.

Dela gärna vidare inlägget för att önska Hanna Hedlund lycka till i ”Let’s dance”!

Vem är din favorit i TV4-programmet? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.