Därför väljer Malin Berghagen att inte dyka upp och stötta Kristin i Let’s dance ikväll

I fredags dansade Kristin Kaspersen för en seger i ”Let’s dance”.

Men hon fick göra det utan sin syster Malin Berghagens stöd på plats.

I sin podcast ”Berghagen och Tess” avslöjar Malin anledningen.

Kristin Kaspersen har varit favorit att ta hem ”Let’s dance” ända sedan första programmet sändes i mars. Hon tog sig också hela vägen till final, där hon ställdes mot förra skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg.

Under resans gång har hon stöttas av sin älskade syster Malin Berghagen. I förra veckans direktsändning fick hon också en hälsning från sina systrar Malin och Monica med familj.

– Här kommer lite kramar från Järvsö. Tänk att du är i semifinal!, sa Malin Berghagen i ett inslag.

Kristin Kaspersen blev märkbart rörd och torkade tårarna.

– Min familj är aldrig på samma plats på det här jordklotet, men alltid väldigt nära. De behöver inte sitta här för att vara närvarande, sa Kristin i programmet.

View this post on Instagram

Galet!!! Jag är sååå lycklig! Fattar Det knappt men det är sant! Vi är i FINAL!!! Jag med bästa @callesterner och fina @mmagdalenaforsberg och @tobiaserikkarlsson . Vi ska ha sååå kul!!!?❤️ All kärlek och respekt till @lancelothedmangraaf och @linnhegdal som fick lämna. Vilken grym resa Lance gjort och så imponerad över Hur Linn på ett magiskt och inlyssnande sätt tagit Lance hit. Grattis till en tredje plats. Ni är så värda Medalj! TACK alla som RÖSTADE! Så innerligt tacksam jag får fortsätta leva min dröm.?? Nu läggdags. Snart träning igen. Sista veckan. Som Calle ska få dansa med mig, de e fattat! Sista veckan med bästa privatläraren, den veckan ska jag dra nytta av och lära mig så mycket som bara går. @tv4letsdance #kristinochcalle #letsdancese

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Malin Berghagens oro för Kristin Kaspersen: Orolig över hur hon ska palla

I sin podcast ”Berghagen och Tess” har Malin berättat om hur stolt hon är över systern. Men hon har också uttryckt oro över den hårda träning som Kristin utsätts för i samband med programmet.

– Jag är orolig, för hon går alltid all-in. Hon tränar för hårt, och det är en väldigt intensiv period. De tränar åtta timmar dans per dag – och kroppen förändras väldigt mycket under tiden, säger Malin Berghagen i avsnittet enligt Expressen och fortsätter:

– Kristin är också en person som lär sig till 100 procent, vilket är en fantastisk egenskap. Men jag blir också orolig över hur hon ska palla. Kroppen måste bli så trött.

Kristin verkar dock ha pallat, då hon och danspartnern Calle Sterner klarat sig galant under resans gång med idel lovord från juryn och mängder med tiopoängare.

När Kristin Kaspersen dansade i fredagens direktsända ”Let’s dance”-final var dock Malin inte att på plats.

Därför var Malin Berghagen inte på plats under ”Let’s dance”

I samband med finalen är Malin Berghagen på jobbresa i grekiska Skiathos där hon håller yogaläger. Det innebär dock inte att hon missade finalen helt och hållet. Malin hoppades kunna se ”Let’s dance” på en svensk bar.

– Så jag kommer ta med mig hela min yogagrupp till den här baren, och så ska vi titta på ”Let’s dance”, säger hon i senaste avsnittet av ”Berghagen och Tess”.

– Vi kommer vara på en utflykt hela dagen och sen drar vi till den här baren och kollar på Kristin. Och det kommer bli så fint. Jag vet vad hon ska göra och det kommer bli så mäktigt bra.

Malin Berghagen berättar i podcasten att hon varit nervös de senaste veckorna. Men nu när väl Kristin är i final är hon bombsäker på att systern kommer att vinna.

– Hon kommer vinna! Och om hon av någon anledning inte skulle vinna har hon gjort något otroligt stort och mäktigt, att komma så långt som hon gjorde nu.

Och visst vann Kristin, till hela familjens stora glädje.

Tycker du precis som Malin att Kristin är en värdig vinnare av ”Let’s dance”? Dela i såna fall!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat