Foto: TT/TV4

E-Type klar för Let’s dance – TV4:s nya besked om stjärnans oväntade intåg i programmet

Artisten Martin ”E-Type” Eriksson är klar för Let’s dance.
Nu kan Nöjeslivet avslöja anledningen till stjärnans medverkan i programmet!

Martin Eriksson, 56, går en spännande vår till mötes.

Artisten fick ett internationellt genombrott på 1990-talet under sitt artistnamn E-Type med låtar som ”Life”, ”This is the way”, ”Angels crying” och den officiella fotbolls-EM-låten ”Campione 2000”. På torsdagen bekräftades nya relationen med författaren och familjehemsmamman Melinda Jacobs, 37.

– Jag kan också bekräfta att vi är tillsammans. Det känns toppen och jag är kär. Det känns jättebra, sade Melinda till Aftonbladet.

Samtidigt som E-Type träffats av Amors underbara pilar, kommer nu också härliga nyheter för alla som längtat efter att se artisten i tv-rutan.

Bekräftat: E-Type klar för Let’s dance

E-Type har tidigare setts i stora tv-produktioner som Melodifestivalen, där han 2004 gick till final med låten ”Paradise”. 2008 nådde han Andra chansen i Mello tillsammans med The Poodles och låten ”Line of fire”.

Tre år senare var Martin Eriksson en av deltagarna i den blott andra säsongen av TV4:s succémusikprogram ”Så mycket bättre” tillsammans med bland andra Tomas Ledin och Lena Philipsson.

Och nu är E-Type klar för ännu ett av TV4:s stora underhållningsprogram.

Han ska nämligen vara med i Let’s dance.

STOCKHOLM 2011-10-28 Martin E-Type Eriksson - en av artisterna som medverkar i TV-programmet "Så mycket bättre" i TV4 - vid fredagens presskonferens i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 2011-10-28 Martin E-Type Eriksson – en av artisterna som medverkar i TV-programmet ”Så mycket bättre” i TV4 – vid fredagens presskonferens i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT

På fredagseftermiddagen gick produktionen ut och berättade att en hemlig artist kommer medverka i lördagens direktsändning.

Via sociala medier kunde tv-tittarna få ta del av nyheten.

– Jag har den stora äran och glädjen att få vara med i Let’s dance nu på lördag med mitt fina E-Type-band. Vi ses där, skitroligt! säger Martin Eriksson i ett klipp i programmets sociala medier.

Detta ska E-Type göra i Let’s dance

Men vad ska E-Type göra i lördagens Let’s dance?

Nöjeslivet ställde frågan till programmets pressansvariga Frida Ekberg som avslöjar att tv-tittarna kan förvänta sig en sprakande show från artisten.

– Han ska köra ”This is the way” på öppningsnumret. Snacka om 90-talsmagi!

E-Type slog igenom på 90-talet – och just detta decennium är temat när Let’s dance-deltagarna tävlar i lördagens program.

Detta ser vi fram emot!

Vad tycker du om årets show i Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!