Efter braksuccén – här ställs Kristin Kaspersen mot väggen efter kärleksinviten

Kristin Kaspersen levererade återigen på dansgolvet under fredagens Let´s dance och tog hem både svenska folket och juryns hjärtan.

Men en sak som populära tv-profilen inte var beredd på, var en plötslig intim fråga mitt i sändningen.

Nu berättar hon om känslorna.

Kristin Kaspersen fortsätter att vara en storfavorit i årets Let´s dance. Efter succé efter succé är hon en dansdrottning att räkna med varje fredag.

Tillsammans med sin danspartner Calle Sterner ser hon ut att kunna ha en stor chans att ta hem hela tävlingen, i alla fall om man ska tro Nöjeslivets läsare.

Kristin Kaspersen tappar hakan efter intima frågan

Men även om hon har en lång karriär själv som programledare kunde ingen ha förberett sig på frågan som David Hellenius ställde under fredagssändningen, som fick henne helt att tappa orden.

– Kjell i Sundbyberg undrar: ”Hur ska man göra om man vill dejta dig?”. Ja, hur bär man sig åt? sa David Hellenius enligt Expressen.

Kristin Kaspersen som inte alls var förberedd på frågan tappade hakan.

– Alltså… jag vet inte, jag kan inte ens svara på det, nu blev jag jättegenerad. Jag återkommer, sa hon.

– Man kontaktar Calle, sa David Hellenius skämtsamt.

Kristin Kaspersen om kärlekslivet: ”Lycklig”

I en intervju med Hänt berättade hon innan sändningen att hon trivs dock bra att leva livet som singel och att det i nuläget inte kommer förändras.

– Jag är lycklig själv. Sedan är det väl härligt om jag träffar någon och kan vara lycklig i det, men varför ska jag gå och längta efter något som jag inte har? Det kan jag väl se fram emot, men nu mår jag bra där jag är och jag letar inte efter någon för att jag är ensam. Jag vill hellre träffa någon som jag tycker om, inte för att jag är ensam, säger Kristin Kaspersen till sajten.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat