Efter doktor Mikaels uppbrott – Let’s dance-Malins framtidsbesked: ”Alldeles rörd…”

Foto: TV4/Instagram

Doktor Mikael Sandström har lämnat Let’s dance – för att kämpa sida vid sida med alla andra hjältar i vården under coronakrisen.

Nu öppnar hans danskollega Malin Watson upp om känslorna efter avskedet från tävlingen.

– Saknar dig redan min fina vän, skriver Malin till doktor Mikael på Instagram.

Förra fredagen tryckte TV4 på stopp-knappen för tävlingarna i Let’s dance efter att sjukdom i produktionen upptäckts.

Ett specialprogram sändes i stället, och då avslöjade doktor Mikael Sandström, 62, att han skulle lämna programmet. ”Nyhetsmorgon”-profilen tackade för sig och förklarade då att han skulle återgå till sitt arbete som läkare i dessa coronatider.

– Jag väljer sjukvården och därför kommer jag inte vara med mer, säger doktor Mikael i TV4.

LÄS MER: Efter flörten med Lotta Engberg – doktor Mikaels nya kärleksbesked

Samtidigt hintade han om att han gärna kommer tillbaka om ett år.

– Jag ska vara med igen, det är helt klart, sade doktor Mikael i TV4.

Tidigare denna veckan kom beskedet att tävlingarna i årets Let’s dance stoppas i ytterligare två veckor, och kanalen kommer i stället visa program med bilder från tidigare omgångar.

LÄS MER: Doktor Mikael stoppas – efter avhoppet i Let’s dance: Nu berättar han

Det innebär också att det är slutdansat för Mikael Sandströms danskollega, Malin Watson, 47.

På fredagskvällen kunde Malin Watson hemma i tv-soffan i stället se reprisbilder i TV4 på då maken David dansade med Anna Book i programmet – från 10-årsjublieumssäsongen.

När (om?) årets säsong återupptas blir det alltså utan doktor Mikaels och hans danskollega Malin Watsons medverkan. Nu får Malin alltså ta ett uppehåll från programmet efter doktor Mikaels beslut.

Malin Watsons besked efter doktor Mikaels avsked

Den glada dansprofilen med det karaktäristiska leendet skriver nu själv om det abrupta slutet i årets danstävling.

– Dansa ❤️ Pausa Just nu är det dags för oss att pausa Let’s dance i TV4 och för min fantastiska danspartner doktor Mikael att återvända till sitt riktiga yrke där han behövs som allra mest i dessa Corona-tider och eftersom det faktiskt på riktigt kan göra skillnad mellan liv och död, skriver Malin på Instagram.

Samtidigt lovar hon en sak inför framtiden:

– Vi spar vår Cha-Cha-Cha till en annan gång men jag kan rapportera till er att den var grymmare än grymmast. Saknar Dig redan min Fina Vän, skriver Malin Watson i ett känslosamt inlägg.

Massor av tv-tittare har hyllat Malin för hennes ord. I kommentarsfältet skriver bland annat en Let’s dance-tittare att det var ”rätt beslut men tråkigt, saknar att se er. Du strålar alltid av sån glädje, verkar på riktigt älska det du gör”.

Malin Watsons reaktion efter Lundstedts uppmärksammade video: ”Alldeles rörd”

Detta har fått Malin att reagera – hon svarar med orden:

– Tusen tack! Ja, jag älskar verkligen mitt yrke! skriver hon.

Samtidigt har Malin i veckan också passat på att tacka danskollegan Andreas Lundstedt. Han blev uppmärksammad efter att ha klipp ihop en känslosam och härlig video från den första veckans avsnitt av Let’s dance – där han också hyllade doktor Mikael för hans beslut. I videoklippet syntes samtliga deltagare i årets tävling.

– Tack för den fantastiska hyllningsvideon världens bästa Andreas Lundstedt. Blir alldeles rörd, skriver Malin på Instagram.

Förhoppningsvis får vi se mer av doktor Mikael och Malin i nästa års Let’s dance! Dela gärna vidare för att hylla dem båda, och för att doktor Mikael valt att återvända till sjukvården nu i dessa svåra tider!

Exit mobile version