Efter intima ryktet – nu berättar Robin och Sigrid sanningen

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson – är de nästa kärlekspar i ”Let’s dance”.

Nu väljer de att lägga korten på borden och avslöja sanningen om deras relation.

Kärleksrykten om Sigrid Bernson och Robin Bengtsson startade så fort det blev klart att de två skulle dansa ihop i årets ”Let’s dance”.

Det har spekulerats friskt om paret faktiskt har en fling. Även i direktsändning tog programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius upp ryktena.

– Lite fakta: Varje år är det 1,2 par som blir ihop på riktigt här i ”Let’s Dance”, sa Tilde de Paula Eby under livesändningen för ett par veckor sedan, enligt Expressen.

Kollegan David Hellenius hakade på skämtet:

– Och nu är det dags för Robin Bengtsson som dansar med Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson och Samir Badran fann varandra i ”Let’s dance”

Faktum är att det inte är ovanligt att det uppstår kärlekspar i ”Let’s dance”. Niclas Wahlgren och Laila Bagge deltog i programmet 2009, och de fattade snart tycke för varandra. Flirten slutade med att de senare gifte sig.

Sigrid Bernson har även hon upplevt kärlek i ”Let’s dance”. När hon dansade med Samir Badran 2017 slog det gnistor om de två, och de avslöjade senare att de också var ett par.

Robin Bengtsson om Sigrid Bernson: Det är faktiskt fullt möjligt

Dessvärre höll inte kärleken. Tidigare i år avslöjade de att de gått skilda vägar.

Så hur är då fallet med Sigrid Bernson och Robin Bengtsson? Att båda var singlar innan programmet drog igång är känt sedan tidigare. Men ska man tro Robin kan man faktiskt vara singel och dansa ihop utan att man för den sakens skull är tillsammans. Det berättar han i förra helgens Nyhetsmorgonen.

– Det är faktiskt fullt möjligt, tro det eller ej. Så vi börjar tröttna lite på det tjatet, säger Robin Bengtsson i programmet.

– Bara för att två är singlar och dansar ihop så tycker folk man ska bli ihop.

Sigrid Bernson instämmer:

– Det var värst i början, säger hon.

Ni är så bra Robin och Sigrid! Önska dem lycka till i ”Let’s dance” genom att lämna en hälsning i kommentarsfältet på Facebook.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat