Efter succén i ”Let’s dance” – nu avslöjar Kristin Kaspersen känslorna för yngre danspartnern

Kristin Kaspersen lyser på dansgolvet i ”Let’s dance”.

Och hon tackar sin danspartner Calle Sterner för det.

Nu berättar hon om känslorna för sin yngre partner.

Vecka efter vecka har Kristin Kaspersen gjort succé i ”Let’s dance”. Hon har hyllats unisont, både av tittare och jury, som öst superlativ över henne.

Kristin Kaspersen, som var gift med TV4-kollegan Hans Fahlén 2003-2009, är singel sedan en tid tillbaka. I takt med framgången i ”Let’s dance” har också kärleksinviterna strömmat in.

David Hellenius oväntade fråga till Kristin Kaspersen

För ett par veckor sedan ställde David Hellenius plötsligt en minst sagt oväntad fråga mitt under sändningen till Kristin.

– Kjell i Sundbyberg undrar: ”Hur ska man göra om man vill dejta dig?”. Ja, hur bär man sig åt? sa David Hellenius enligt Expressen.

– Alltså… jag vet inte, jag kan inte ens svara på det, nu blev jag jättegenerad. Jag återkommer, svarade en minst sagt generad Kristin.

En person som dock betyder väldigt mycket för tv-profilen är danspartnern Calle Sterner.

Kristin Kaspersen om relationen till Calle Sterner

Bara dagarna innan fredagens direktsändningen tog hon tillfället i akt att återigen kärlekshylla Calle.

– Jag vet att jag är stark själv. Jag vet att jag klarar mig själv… Men det är fantastiskt mycket roligare och härligare att dela upplevelser och glädje med någon. Tack Calle Sterner för att jag får dela lyckan i dansen, varje dag, med dig, skriver hon på Instagram.

Trots att relationen till Calle är stark är hon fortsatt singel.

– Jag är lycklig själv. Sedan är det väl härligt om jag träffar någon och kan vara lycklig i det, men varför ska jag gå och längta efter något som jag inte har? Det kan jag väl se fram emot, men nu mår jag bra där jag är och jag letar inte efter någon för att jag är ensam. Jag vill hellre träffa någon som jag tycker om, inte för att jag är ensam, sa Kristin Kaspersen tidigare till Hänt angående sin civilstatus.

Kristin och Calle strålar verkligen på dansgolvet! Dela om du tycker Kristin är en värdig vinnare av ”Let’s dance”!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat