Efter svåra sorgen – nu avslöjar Kristin Kaspersen danspartners livsviktiga stöd: ”Har nästan ont…”

Kristin Kaspersen om viktiga stödet från danspartnern. Foto: Instagram

Det har snart gått ett år sedan vår älskade Lill-Babs gick bort. Kvar lämnade hon inte bara ett enormt kulturarv och låtskatt men också en familj i sorg. För Kristin Kaspersen var det sin mammas död, som blev att hon tackade ja till att ställa upp i Let´s dance.

För Expressen berättar kända tv-profilen och programledaren att hon tror att det hade varit en stor önskan från mamma Lill-Babs sida att se sin dotter på dansgolvet.

– I dag mår jag jättebra. Jag lever livet med skratt nu, det vet jag att min mamma vill att jag ska göra. Det här är liksom hennes arena, jag var lite orolig från början att gå in här. Det är musiker hon har jobbat med. Det är hon som ska stå på scen och hålla på, inte jag. Det är starkt bara det. Jag vet att hon sitter uppe och skålar nu, säger Kristin Kaspersen till tidningen.

Kristin Kaspersen: ”Får nästan ont i skrattmusklerna”

Och det är också här mitt i sorgen men också att börja må bra igen som hennes danspartner Calle Sterner har varit en viktig del i Kristins liv.

– Det känns fantastiskt bra. Det är så sjukt kul. Jag har nästan ont i skrattmusklerna. Att dansa med Calle, bara det är ju att få högsta poäng på en gång, säger Kristin Kaspersen till tidningen.

Personliga önskemålet

Det var också ett personligt önskemål från Kristins sida att hon just skulle få dansa med Calle, vilket gjorde henne extra glad när det stod klart att de två faktiskt skulle få dansa tillsammans.

– Det ville jag verkligen. Jag känner inte Calle från början, men känner att han har härlig personlighet och är en sjukt bra dansare. Han är ofta glad, och jag vill ju ha roligt. Han kan vara bestämd också, men jag behöver det, säger Kristin Kaspersen till Expressen.

Vidare berättar Kristin att hon är säker på att mamma Lill-Babs hade önskat se sin dotter lycklig och glad igen, och att det är hennes ansvar att se till att inte bara följa sin mammas önskan men också hennes egen lycka.

Va bra att du mår bättre nu Kristin! Du är fantastisk som du är och på dansgolvet, vi ser fram emot att följa din resa! Tryck på gilla-knappen om du uppskattar fantastiska Kristin Kaspersen. 

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Exit mobile version