Efter systerns succé – därför vägrar Malin Berghagen ställa upp i Let´s dance: ”Det kommer jag aldrig få…”

Årets säsong av Let´s dance börjar gå mot sitt slut. Kristin Kaspersen har länge varit en storfavorit hos såväl tittare som jury.

Och att just intresset för dans flödar inom familjen är det ingen tvekan om då även systern Malin Berghagen har fått förfrågan flera gånger.

Efter systerns succé har flera personer frågat Malin kring anledningen bakom hennes vägran att ställa upp, nu svarar hon.

”Jag kommer aldrig någonsin få ihop det med mina yogaresor eller kurser som bokas långt i förväg. Just idag fick jag in en yoga retreat i Gävle 2020. Och mina elever är mitt allt! Utan dom skulle jag inte vara där jag är idag”‚ skriver Malin Berghagen på sin blogg.

Malin Berghagen om nya uppdraget: ”Älskart”

Förutom sin passion för yogan, har Malin fått ett nytt uppdrag som hon ser fram emot.

”Dessutom har jag nu också fått en liten filmroll i en independent film och älskart!! Lets Dance är många veckor (om allt går bra ) och det kommer jag aldrig få till. Och allvarligt, så magisk som Kristin är, vem i familjen vill gå in efter henne?”, skriver Malin.

Uppoffringen för kärleken: ”Hade inte varit bra för oss”

Men en annan stor anledning är också hennes kärlek och numera fästman Martin. Malin berättar att en medverkan i Let´s dance hade inte varit bra för hennes relation.

”För mitt år med Martin och vår tid tillsammans har varit så oerhört viktig för vår relation. Vi har byggt ett fundament som varit så viktigt för oss. Och jag har varit lyckligare än på länge. Lets Dance hade inte varit bra för oss”.

Vidare hyllar hon sin syster Kristin för att hon har hittat sin rätta plats och hyllar henne:

”För att du är magi och för att alltid våga följa sitt hjärta. Älskar dig!!!”

Alla ska göra precis som de känner för och det är bra att du följer ditt hjärta Malin! Nu hejar vi tillsammans med Malin på vår dancing queen Kristin!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Exit mobile version