Foto: TV4/Instagram

Filip Lamprechts fina återförening med Linn Hegdal – nya bilderna på dansparen efter Let’s dance

Vilken underbar återförening.
Nya bilderna på Let’s dance-stjärnorna utstrålar massor av glädje.

De dansade hem årets Let’s dance-trofé tillsammans – och vann varandras vänskap. Modellen Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, blev årets vinnare i TV4-programmet.

Deras sista showdans, som gav duon segern i tävlingen, fick till och med jurymedlemmen Ann Wilson att brista ut i tårar.

Foto: TV4

Lamprecht berättade redan i samband med finalsändningen av TV4-showen hur pass goda vänner de blivit efter alla veckor i danslokalen.

– Du har inte bara lärt mig dansa. Du har lärt mig uppskatta en del hos mig där jag är stolt över något jag gjort. Det har jag inte gjort på flera år. Och det är tack vare dig, sade Filip till Linn i finalsändningen.

– Hon har vägrat ge upp och fått mig att känna att jag kan, sade Filip.

Han jämförde också henne med sin mormor, den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson – en hyllning som Linn kallade ”det finaste” hon hört.

– Typ den känslan som mormor gav en, den effekten hon hade på folk, den har du också. Så fort du kliver in i ett rum får du alla andra att må bra. Det är egenskap som inte många människor har, sade Filip i sändningen.

Nu har det gått lite mer än tre veckor sedan finalen avgjordes – och då passar såväl Filip och Linn som ett annat danspar, nämligen Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, och Hugo Gustafsson, 23, på att ses igen.

Återföreningen skedde nyligen på nöjesfältet Gröna Lund och kvartetten såg ut att ha mycket trevligt när de testade åkattraktionerna. Det kända resmålet i Stockholm har som bekant fått ha haft stängt under en längre period på grund av coronapandemin, men öppnar nu igen upp.

Till dansprofilernas stora förtjusning.

På Instagram kan man se hur Linn Hegdal hållit i kameran och fotat en strålande glad ”Keyyo” och Filip i en åkattraktion. Solen skiner och de ser ut att ha en alldeles förträfflig dag.

Den magiska återföreningen mellan Let’s dance-deltagarna fortsatte sedan bland annat i klassiska ”Lustiga Huset”.

Linn skriver på sin Instagra story att Keyyo som springandes i hjulet är ”topp tre sötaste saker jag sett i livet”.

Foto: Instagram story

Filip ville inte vara sämre han, men tog lite längre tid på sig i det snurrande hjulet.

Foto: Instagram story

Kvartetten tog båten ut till Gröna Lund och det ser ut att ha varit en helt underbar dag!

Foto: Instagram story

Tack för showen i Let’s dance, Filip, Linn, Keyyo och Hugo!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om du också vill önska dessa talangfulla ungdomar en härlig sommar.