Gunilla Persson klar för Let´s Dance

Inför årets säsong av Let´s dance gör en Hollywoodfru entré. Det är nämligen ingen mindre än Gunilla Persson som enligt uppgifter ska vara klar för programmet.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra, säger Gunilla Persson till tidningen.

Under förra året kunde Aftonbladet , som var först att berätta om att kändissonen och realityprofilen Lancelot Hedman Graaf är klar för årets Let´s dance.

Nu avslöjar tidningen att även Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson ska vara klar för programmet, enligt källor.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra. Och som jag kommer att göra. Men om jag ska vara med just i år kan jag inte bekräfta, säger Gunilla Persson till tidningen.

Hennes kollegor Maria Montazami, Britt Ekland och Isabel Adrian från ”Svenska Hollywoodfruar” har alla tidigare deltagit i ”Let’s Dance”. Om det är Gunillas tur att tävla i år återstår att se.

”Får inte enligt kontrakt säga någonting”

Då det är mycket hemlighetsmakeri innan deltagarna släpps kan varken Gunilla Persson bekräfta eller dementera uppgifterna.
– Alltid när man är med i ett program, vare sig det är ”Svenska Hollywoodfruar”, ”Biggest loser”, ”Fångarna på fortet” eller vad det nu är så är det ju ett himla hemlighetsmakeri runt omkring det. Man får inte enligt kontrakt säga någonting, säger hon.

När Aftonbladet frågar när Gunilla Persson väntas tillbaka till Sverige, är det ingenting hon kan avslöja.
– Det kan jag heller inte avslöja som du förstår, säger Gunilla till tidningen.

Han kan göra Gunilla Persson sällskap

Enligt uppgifter till Aftonbladet är även artisten Mendez aktuell för Let´s dance. Men det är ingenting som TV4 vill kommentera.
– Vi kommer i nuläget inte kommentera rykten eller tips men jag ser fram emot att kunna presentera deltagarna snart. Det jag kan säga är att det är ett riktigt färgstarkt gäng som kommer ta på sig dansskorna i år, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s Dance” till Aftonbladet.

Vad tycker du om detta? Tryck på gilla-knappen om du längtar tills Let´s dance drar igång igen!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/N0NfxLnfDFxUIOHGV-uCcNTK8tYMvy1STiL67CHg-q7aVYf8pC9772uJz1C_SWph?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]