Hanna Hedlunds starka hyllning – ärliga orden efter tunga uttåget i Let’s dance: ”Min styrka”

Trots full pott från juryn.
Hanna Hedlund tvingades bort från Let’s dance.
Nu öppnar den folkkära artisten upp om tunga uttåget i TV4-programmet.

Hon tvingades kvala i det nya momentet duellen för att hålla sig kvar i ”Let’s dance”.

Men för Hanna Hedlund slutade dansäventyret på lördagen.

Trots att den folkkära artisten och tv-personligheten imponerade i programmet och tog hem full pott av juryn – tre raka tior! – blev det ett uttåg med bitter eftersmak.

Även kollegan Anis don Demina, som Hedlund fick kvala mot, hade fått full pott av juryn, men fick också stå i kvalet.

Resultatet väckte så klart reaktioner från tittarna direkt efter sändningen.

Hedlunds kollega och vän skådespelaren Morgan Alling kommenterade hennes inlägg på Instagram med orden: ”Nej! #förbannad”.

– Hanna åkte hem trots att de var så bra, kruxet är att alla andra också är så bra, säger juryns Tony Irving efter dramat på Instagram.

Hanna Hedlund: ”Fantastiskt att vi lämnar på topp”

Trots det bittra ödet i tävlingen där hon belönades med högsta jurypoäng och ändå fick åka hem – var Hedlund allt annat än bitter i sändningen.

Hon var stor i stunden när hon sade:

– På något sätt är det fantastiskt när vi lämnar på topp, och med det här fantastiska gänget. Jag vill se alla de här, deras resa, så jag förstår att vi fick åka, säger Hanna och skrattar.

– Vi kommer fortsätta dansa! sade hon och tittade på kollegan Tobias Wallin.

Foto: TV4

Nu har det gått tre dagar sedan det direktsända avgörandet i TV4 – och Hanna Hedlund summerar nu sina intryck från Let’s dance i ett uppmärksammat inlägg på Instagram.

”Efter att ha landat ett par dagar i verkligheten, vill jag bara säga Tack! Mitt konto har ju svämmat över av snälla kommentarer och Tobias Wallin sååå otrolig koreografi du skapade och jag är så jä-la stolt över att jag vågade dansa på allvar, utan att sjunga och t.o.m. slängde mig bakåt upp på din axel!”, skriver Hanna Hedlund på Instagram.

Foto: TV4

I lördagens avsnitt handlade det för deltagarna bland annat om att dansa för en viktig person i deras liv.

”Idén med koreografin är att beskriva känslan när barnen börjar flyga ur boet och medkänslan jag fått nu för min egen mamma och tacksamheten jag känner för allt hon är”, skriver Hanna och fortsätter:

”Tobias symboliserar min styrka som jag fått från henne, men av och till tappar bort. Tack tack tack för precis allt. Och som sagt nu hejar vi på de fantastiska paren som är kvar i Let’s dance”.

Vad tycker du om att Hanna Hedlund fick lämna Let’s dance trots full pott från juryn? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!