Hemligheten avslöjad: De gör upp i årets Let’s dance

Intresset är stort om vilka som ska vara med i årets Let’s dance. Under morgonen släpptes nyheten att Dan Ekborg gör programmet sällskap.

Men nu ska även flera andra namn tillkommit, i en hemlig lista som Expressen fått fram.

Varje år kommer våren och längtan efter solen fram efter en lång och mörk vinter. För många kommer även längtan fram av att få veta vilka kändisar som kommer ta sig ut på dansgolvet i en tango, en vals eller varför inte en quick-step.

Sedan tidigare är det klart att Tilde de Paula och David Helenius kommer fortsätta leda programmet även i år. Men nu har även Expressen fått fram en hemlig lista över årets deltagare.

Under veckan har TV4 själva presenterat deltagarna Magdalena Forsberg, Fredrik ”Fab Freddie” Svensson och Dan Ekborg, så sent som idag.

I Nyhetsmorgon berättade Dan om sin nervositet.

– På scen kan man dölja att man skakar rätt bra, men tv-kamerorna kommer så nära och man ser allt, säger han i programmet enligt Expressen.

De gör dansgänget komplett

Nu har Expressen fått fram ytterligare namn.

Enligt uppgifter till Expressen kommer det resterande startfältet bestå av journalisten Sanna Lundell, programledare Kristin Kaspersen, artisten Mendez, ”Talang”-profilen LaGaylia Frazier, Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson, tv-profilen Lance Hedman, nätaktivist och handbollsstjärnan Linnea Claesson och fotbollslegendaren Thomas Ravelli, skriver Expressen.

För Fab Freddie har det varit viktigt att få chansen att visa upp vem han verkligen är.

– Jag vill visa lite vem jag är och vad jag brinner för. Om man kollade på Melodifestivalen förra året så är det många som tyckte att jag var en lite galen karaktär som ploppade upp där och var rolig. Det ska bli kul att visa att allt det här glittret, att det står för nånting och vad det står för, säger ”Fab Freddie” till tidningen.

View this post on Instagram

WOW, vilket öppningsnummer! ? #letsdancese

A post shared by Let's Dance i TV4 (@tv4letsdance) on

Man blir förvånad för varje år vilket fantastiskt stjärngäng som TV4 lyckas ta fram! Vad tycker du om detta gäng? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.