Foto: Fredrik Sandberg/TT & TV4

Jasmine Takács kärleksbesked – bekräftar inviterna utanför Let’s dance

Hon är en tittarfavorit som bjudit på stor underhållning i rutan de senaste åren.
Utanför Let’s dance har Jasmine Takács fått flera förslag från kärlekstörstande beundrare – och nu berättar hon om inviterna hon nobbar.
– Jag är old school, säger proffsdansaren till Nöjeslivet.

Cornelis Vreeswijk: Vad var det egentligen som hände när han misshandlade två personer i sin lägenhet? Vad var det för bråk han hamnade i med SR, och hur var Cornelis som pappa? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Jasmine Takács har blivit en stor tittarfavorit de senaste åren i Let’s dance. Hon har tävlat framgångsrikt med kändisdeltagare som friidrottsstjärnan Michel Tornéus och inte minst äventyraren och föreläsaren Aron Anderson som hon förra året gjorde succé och skrev historia tillsammans med.

Duon dansade sig in i tittarnas hjärtan och nådde hela vägen till kvartsfinal.

Det var också första gången någonsin tv-tittarna i Sverige fick se ett par dansa med rullstol i Let’s dance.

Artikeln fortsätter under bilden.

Jasmine Takács och Aron Anderson. Foto: TV4
Jasmine Takács och Aron Anderson. Foto: TV4

Kom fyra med Aron Anderson – goda vänner i dag

Sedan duons äventyr i Let’s dance förra året har de båda bland annat fortsatt dansa. Aron och Jasmine uppträdde på en välgörenhetsgala i USA strax efter uttåget ur tävlingen, i höstas gästade Aron Jasmine i föreställningen ”Dance The Night Away” och i dag är de goda vänner.

I årets Let’s dance gör Jasmine comeback – och den här gången är det komikern och programledarprofilen Kodjo Akolor hon ska lära sina bästa danssteg.

Och Jasmine hoppas att dansparet kan nå lika långt som i fjol. Då hamnade hon och Aron topp fyra i Let’s dance.

– Ja absolut, det tror jag. Vi gick ju till kvartsfinal så jag skulle gärna bryta mitt personliga rekord och komma till semifinal minst. Men man tar en vecka i taget. Det går bara att vara så bra och förberedd man kan vecka efter vecka, säger Jasmine Takács till Nöjeslivet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Aron Anderson, jasmine takacs
Foto: TV4

Vad blir skillnaden att dansa med Kodjo jämfört med Aron? 

– Nu får jag ju äntligen tänka på stegen igen, det hade jag ju paus från förra året. Det var skönt att inte behöva drilla fotarbete om man säger så. Men största skillnaden är att nu är vi två gående som ska dansa och det är mer att hålla koll på. Helt plötsligt fyra ben som rör sig och det blir mycket matte där, säger Jasmine Takács.

Stödet på plats för Kodjo Akolor i Let’s dance

Proffsdansaren som genom åren gjort flera föreställningar även internationellt, förklarar att hon kommer ha familjen på plats som stöd under TV4:s direktsändningar under våren.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20230314 Dansaren Jasmine Takács med komikern och programledaren Kodjo Akolor. Kändisar och dansare i TV4-programmet Let's Dance 2023 presenteras i Let's Dance-studion i Frihamnen i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg / TT
STOCKHOLM 20230314 Dansaren Jasmine Takács med komikern och programledaren Kodjo Akolor. Kändisar och dansare i TV4-programmet Let’s Dance 2023 presenteras i Let’s Dance-studion i Frihamnen i Stockholm. Foto: Fredrik Sandberg / TT

– Min familj är alltid på plats, mamma, pappa, syrran. Brorsan om jag har tur, säger Jasmine.

Även Kodjo Akolor kommer att ha sina nära och kära på plats.

– Vi funderar på att våra respektive familjer ska bilda en klack. Kravallpolis får komma in och separera dem från de andra familjerna. Det är det som är mitt mål med Let’s dance i år. Det ska bli som ett derby. Varje lördag kommer helikoptrarna, säger Akolor och skrattar.

Artikeln fortsätter under bilden.

Jasmine Takács och Kodjo Akolor i premiären av Let's dance 2023. Foto: TV4
Jasmine Takács och Kodjo Akolor i premiären av Let’s dance 2023. Foto: TV4

Komikern förklarar att hans hustru hade ett avgörande finger med i spelet när han till slut valde att tacka ja till Let’s dance.

– Jaja, hade någon part i det här sagt nej, min mamma, min fru eller mina barn, då hade det varit nej. Som sagt det är bara underhållning i slutändan och för mig är det jätteviktigt att min familj är med på det vi ska göra och känner sig bekväma i det. Annars får det vara, säger han.

Jasmine Takács besked om dejtande: ”Om det är någon som vågar…”

Jasmine meddelar samtidigt att hon inte kommer att ha någon käresta i publiken.

Samtidigt håller hon dörren öppen för att träffa den rätte.

– Jag är singel. Jag har varit upptagen med jobb så det har inte blivit så mycket dejtande. Men jag är old school, så jag väntar på fysiska förslag. Fysiska utbjudningar! Om det är någon som vågar, säger hon.

Proffsdansaren avslöjar också att hon fått en del förfrågningar via sociala medier, men detta är inget hon föredrar.

– Det har hänt, ja. Men jag gillar fysiskt, när någon kommer fram och säger ”hej”, säger Takács och fortsätter:

– Men det är ingen som vågar komma fram till mig. Jag ser så hård ut har jag hört. Så ingen romans kommer vara på plats. Men man vet ju aldrig, det är elva veckor av Let’s dance! Kanske dyker upp någon i publiken.

Vi önskar er stort lycka till i Let’s dance, Kodjo och Jasmine!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!