Foto: TV4 & Jonas Ekströmer/TT

Jasmine Takács osäkra framtid i Let’s dance – därför kan Zlatan påverka hennes val

Efter stora succén i årets Let’s dance är framtiden i TV4-programmet osäker för Jasmine Takács.
Men två önskenamn skulle genast få dansproffset att tacka ja igen.

Hon har gjort stor succé i vårens Let’s dance. Proffsdansaren Jasmine Takács skrev för evigt in sig i historieböckerna tillsammans med danspartnern Aron Anderson i TV4-programmet, då han blev först i världen med att dansa i rullstol.

Jasmine Takács och Aron Anderson. Foto: TV4
Jasmine Takács och Aron Anderson. Foto: TV4

De nådde hela vägen till kvartsfinal och en slutlig fjärdeplats i Let’s dance 2022.

Men deras gemensamma dansäventyr har inte tagit slut efter programmet. Nu väntar nämligen en helt ny resa – över Atlanten.

Let’s dance-duon till USA: ”Vi är speciella”

Aron och Jasmines succé i det svenska underhållningsprogrammet har gett svallvågor och nått USA, dit de nu är inbjudna för att dansa vid en välgörenhetstillställning.

– Det är så kul att folk fått upp ögonen för det vi gjort och tyckt det varit häftigt, säger Aron Anderson till Nöjeslivet.

Jasmine Takács är också laddad inför galan i USA.

– Jag tror det aldrig har hänt att ett Let’s dance-par har fått ett uppdrag efteråt under de här 17 åren. Det är rätt coolt. Vi är ju speciella, du sitter och jag står, det är coolt ju. Det finns inte så många i världen som gör det bra, säger Jasmine Takács och tittar på Aron.

För Aron var det till slut självklart att ställa upp – även om hans första tanke direkt efter de intensiva Let’s dance-månaderna var en helt annan.

– Det är bara jättekul. Först tänkte vi så här att, ”jag vill ha semester, varför ska jag åka till USA?”. Men en sån här chans får man bara en gång, det ska bli jättekul. Det är en sån välgörenhetsgala. Sen kanske det leder till något annat, man vet inte, säger Aron Anderson.

Kommer det bli någon av koreografierna vi fått se i Let’s dance? 

– Vi ska nog sätta ihop något nytt, men inspireras av det vi har gjort tidigare, säger Jasmine Takács.

Hon har medverkat i varje Let’s dance-säsong sedan 2017 och fått flera kända profiler att dansa. Bland Jasmines danspartners i TV4 genom åren finns skådespelarna Johannes Brost (1946-2018) och Gustaf Hammarsten, komikern Anders Jansson men också idrottsstjärnor såsom VM 1994-hjälten Thomas Ravelli och friidrottaren Michel Tornéus.

STOCKHOLM 20190322 Thomas Ravelli och danspartnern Jasmine Takacs under 2019 års säsongspremiär av Lets´s dance i TV4. Foto: Karin Törnblom/TT
STOCKHOLM 20190322 Thomas Ravelli och danspartnern Jasmine Takacs under 2019 års säsongspremiär av Lets´s dance i TV4. Foto: Karin Törnblom/TT

Nu öppnar Jasmine Takács upp om känslorna inför att eventuellt ställa upp igen i TV4-programmet.

Hur känner du inför fler Let’s dance-säsonger, kommer vi få se dig igen?

– Det vet man aldrig. 

Jasmine Takács två drömnamn i Let’s dance – Zlatan och Jöback

Det finns dock två stjärnnamn till danspartners som genast skulle få Jasmine Takács att tacka ja.

Zlatan (Ibrahimovic) har du sagt, säger Aron Anderson och tittar på sin danspartner som skrattar.

Den 40-åriga fotbollsstjärnan som i helgen avslutade säsongen med genom att ta storklubben AC Milan till sin första ligatitel på tolv år. Veteranen som gång på gång överbevisat tvivlarna uppges ännu inte ha tagit något beslut om sin framtid på planen.

LÄS MER: Här blir Zlatan Ibrahimovic totalsågad i England – två år senare får ”experterna” käka upp sina egna ord

STOCKHOLM 20220322 Zlatan Ibrahimovic under presskonferens på Friends arena inför VM-kvalmatchen mot Tjeckien. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20220322 Zlatan Ibrahimovic under presskonferens på Friends arena inför VM-kvalmatchen mot Tjeckien. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Jasmine fortsätter genom att prata om sin egen framtid i underhållningsprogrammet:

– Man vet aldrig. Nu har jag gjort sex säsonger, säger hon.

– Men Zlatan skulle du dansa med? säger Aron.

Takács medger att Ibrahimovic skulle vara ett drömnamn. Men det finns även ytterligare en stjärna som hon gärna vill tävla med i TV4-programmet – en folkkär artist.

– Ja, det skulle jag. Och Peter Jöback, men han vill inte göra reality, säger Jasmine.

Tack för en fantastisk säsong, Jasmine och Aron! Vilken underhållning ni bjudit tittarna på.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om dessa stjärnor!