Foto: Gunnar Lundmark / SvD / TT & Magnus Ragnvid / TV4

Jesper Parnevik bryter tystnaden – starka känslorna efter frun Mias beslut inför Let’s dance

Mia Parnevik är klar för Let’s dance.
Nu bryter maken Jesper tystnaden efter hennes beslut att kliva in i TV4-tävlingen.
Golfhjälten är lycklig för kärlekens skull.

Dansshow med kändisar på bästa sändningstid i TV4.

Mia Parnevik, 54, ger sig ut i ett helt nytt äventyr som en av deltagarna i Let’s dance 2022. Nu går hon i dottern Pennys fotspår i danstävlingen. Penny Parnevik slutade på en hedrande femteplats när hon deltog i Let’s dance 2020.

Nu är det alltså mamma Parneviks tur att snöra på sig dansskorna, efter att hennes medverkan i tävlingen nyligen avslöjats av tv-kanalen.

Mia Parnevik tävlar med Tobias Karlsson i Let’s dance 2022

Hon kommer att dansa med veteranen tillika tittarfavoriten Tobias Karlsson.

– Jag är galen det vet ni som följer mig… Nu hoppar jag utför ett stup och hoppar in i Let’s dance. Min fallskärm är fantastiska, underbara, tålmodiga Tobias Karlsson som har ett hjärta av guld, skriver Mia Parnevik på Instagram.

Mia Parnevik dansar med Tobias Karlsson i Let´s Dance 2022. Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Mia Parnevik dansar med Tobias Karlsson i Let´s Dance 2022. Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Tv-profilen medger att hon är nervös inför danstävlingen i TV4.

– Vi skrattar och tränar och även gråter. Jag är så nervös inför detta men också glad att få vara med och utmana mig själv, skriver Mia och fortsätter:

– Jag skickar kärlek till er alla från mig.

Mia Parnevik slog igenom i tv-serien ”Parneviks” i början av 2010-talet. I programserien fick tittarna följa hela familjens äventyr hemma i Florida, när de samtidigt välkomnade kända svenska profiler till sitt hus. Familjen består utöver mamma Mia av pappa Jesper, tidigare golfproffs, samt döttrarna Peg, Penny, Philippa och sonen Phoenix.

Jesper Parneviks stöd till Mia

Jesper Parnevik. Foto: Gunnar Lundmark / SvD / TT
Jesper Parnevik. Foto: Gunnar Lundmark / SvD / TT

Nyligen fyllde Jesper Parnevik år, och det passade Mia på att kärleksfullt uppmärksamma i sociala medier. Paret har varit gifta sedan 1994, och i samband med makens bemärkelsedag passar Mia på att ömsint uttrycka sin kärlek.

– Du är mitt livs kärlek Jesper och i dag är det din födelsedag. Du är den snällaste själ jag vet och gör mig alltid komplett. Jag saknar dig galet mycket och kan inte vänta på att få se dig! skrev Mia i samband med makens födelsedag på måndagen.

Mia Parnevik som i skrivande stund har fullt upp med repetitioner i Sverige inför Let’s dance-premiären i TV4 lördag 19 mars.

Vad Jesper tycker om Mias medverkan i Let’s dance?

– Älskar dig och sååå stolt över resan du gör nu, skriver Jesper i ett svar till Mia på hustruns Instagram-sida – som bara kan tolkas som en kommentar till hustruns kommande Let’s dance-äventyr.

LÄS MER: Alla deltagare i Let’s dance 2022 – se hela listan

Dermot Clemengers ord till Parnevik

Kanske kommer han också att dyka upp i danslokalen i vår, för att finnas vid Mias sida när hon modigt utmanar sig själv i TV4:s dansshow inför miljontals tittare. Tv-tittarna har ju genom åren vant sig vid att få se deltagarnas närmaste på första parkett i publiken.

Jesper har fått vad som bara kan tolkas som en fin publikinbjudan direkt från jurymedlemmen Dermot Clemenger, som också passar på att gratta honom i kommentarsfältet till Mias inlägg:

– Grattis Jesper Parnevik på din dag. Vi ses säkert snart, skriver Let’s dance-jurymedlemmen i en kommentar till Mias kärleksfulla inlägg.

Stort grattis i efterskott, Jesper – och stort lycka till på dansgolvet Mia! Ni är underbara!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!