Kaoset bakom kulisserna i Let’s dance – Suzanne Axell berättar nu om förvirringen

Foto: TT/TV4

TV4 coronasäkrar årets ”Let’s dance” för alla deltagare och medarbetare.
Samtidigt har ett oväntat namnkaos börjat torna upp sig bakom kulisserna.
Det avslöjar nu tv-profilen Suzanne Axell.

Desinficerade danslokaler, avstånd till de andra deltagarna och ständiga test.

TV4 tar inga risker och coronasäkrar årets repetitioner inför lördagens direktsända premiär av ”Let’s dance”. En av årets deltagare är den folkkära programledaren Suzanne Axell, känd från SVT:s ”Fråga doktorn” och som vinnare av Kanal 5:s ”Alla mot alla”.

Hon dansar tillsammans med Tobias Bader och förklarar att TV4 säkrat upp repetitionerna ordentligt till följd av coronapandemin.

– Det börjar med att man får en förlängd tops uppkörd i näsan, sen vrider de runt den för godkännande. Ja, det är coronatestet jag pratar om, säger Axell om hur repen brukar inledas.

De båda poängterar att de känner sig säkra med kanalens restriktioner bakom kulisserna.

– Ja verkligen, det känns väldigt säkert, säger Tobias.

– De håller oss hårt, vi är väldigt försiktiga och gör det vi kan. De är superbussiga hela gänget här och alla måna om att vi ska ha det bra, säger Suzanne Axell till Nöjeslivet.

Foto: TV4

Namnkaoset bakom kulisserna i Let’s dance 2021: ”Kommer tre springandes”

Samtidigt som Suzanne Axell ger sig ut på okänd mark i lördagens direktsändning gör sig Tobias Bader, 35, redo för en ny säsong i ”Let’s dance”. Proffsdansaren som är Axells partner i tävlingen gjorde debut i TV4-showen redan 2012 och tävlade i fjol tillsammans med artisten Andreas Lundstedt.

Tobias Karlsson är tillbaka i år – tillsammans med Carola! Foto: TV4

Men han är inte den enda Tobias i årets ensemble. Faktum är att hela tre av programmets totalt nio danspar har en Tobias – förutom Bader tävlar också comebackande tittarfavoriterna Tobias Karlsson (tillsammans med Carola Häggkvist) och Tobias Wallin (tillsammans med Hanna Hedlund).

Det betyder att en av tre dansare i år heter just Tobias i förnamn.

Detta har vållat ett visst namnkaos bakom kulisserna i ”Let’s dance”, avslöjar Suzanne Axell.

– Det märks verkligen här, kan jag säga. Ropar man ”Tobias” så kommer det tre grabbar springandes, säger Suzanne och skrattar.

Just humor är någonting som paret tycks ha tagit fasta på under den månadslånga förberedelserna inför säsongens första program på lördag.

– Vi har skitkul på träningarna vilket är viktigt, säger Tobias Bader.

Suzanne fyller i:

Foto: TV4

– Det är jätteroligt med Tobbe för jag intervjuade honom för Radio Stockholm för längesen och han är lika gullig nu som då.

Vi önskar er ett stort lycka till i premiären av ”Let’s dance”! På lördag klockan 20.00 i TV4 är det dags.

STOCKHOLM 20210316 Årets upplaga av Let´s dance 2021 presenterades vid en pressträff i Stockholm på tisdagen. Suzanne Axell med danspartnern Tobias Bader. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar till Suzanne och Tobias på vår Facebook-sida om du också vill önska dem lycka till!

Exit mobile version