Foto: TV4/Instagram

Kristin Kaspersens ärliga ord om Anis Don Demina – inför finaldramat mot sonen i Let’s dance: ”Ni är…”

Inför stora finaldramat i ”Let’s dance”.
Nu ger Kristin Kaspersen sin syn på sonen Filip Lamprecht och motståndaren Anis Don Demina.

Finalen i Let’s dance närmar sig – och det står emellan modellen och kändissonen Filip Lamprecht och artisten Anis Don Demina.

Båda har imponerat på både juryn och svenska folket under hela säsongen i den direktsända TV4-danstävlingen. Tillsammans med sina respektive proffsdansare har de plockat hem fullpoängare efter fullpoängare. Efter förra lördagens stora drama där komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina föll i semifinalen. Den unga tv-profilen slutade på en tredjeplats och var glad för det efteråt, vilket hon förklarade redan i sändningen.

Men nu handlar alltså allt om å ena sidan: Filip Lamprecht och Linn Hegdal. Å andra sidan: Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm.

Lamprecht kan skriva historia i TV4-tävlingen. Aldrig tidigare har två generationer vunnit ”Let’s dance”. I maj 2019 var det mamma Kristin Kaspersen som fick ta emot Glasskon i direktsändning. Då vann den folkkära tv-profilen tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner danstävlingen i TV4.

Under årets säsong har Kristin förstås visat stort stöd till sonen bakom kulisserna. Varje vecka har hon skickat kärlek till sonen via sociala medier, men också passat på att hylla de andra deltagarna i tävlingen.

”Att min son kunde dansa såg jag inte komma. Suttit och gapat av beundran varje vecka vad han har presterat med hjälp av finaste Linn! Att de båda har hjärtan av guld gör dom till ett radarpar på dansgolvet. Jag är så imponera och så fantastiskt stolt”, skrev Kristin i samband med semifinalen förra veckan, på Instagram.

Nu ställs Filip och Linn mot tufft motstånd i form av Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm som radat upp fullpoängare från juryn de senaste veckorna. När duon blev klara för final förra veckan brast det för artisten.

Foto: TV4

Han föll i glädjetårar i den spännande direktsändningen.

Nu passar Kristin Kaspersen på att skicka sitt stöd även till Anis och Katja inför lördagens final.

I ett inlägg på Instagram väljer Kristin Kaspersen nu att kommentera sonens motståndare i finalen. Och hon gör det på ett kärleksfullt vis. Detta skriver hon till Anis: ”Ni är underbara!” Så fint att se er 4 i final!”.

Foto: Skärmavbild Instagram

Anis Don Deminas svar på Kristin Kaspersens kommentar

När Nöjeslivet når Anis Don Demina bekräftar artisten att han sett Kaspersens kommentar.

– Det är jättekul, också att hon kan säga det trots att vi ändå står mot varandra i finalen. Det är fint av henne, men hon är så genuin, så det förvånar mig inte, säger Anis Don Demina till Nöjeslivet.

Anis Don Demina har i sin tur tidigare hyllat sin finalmotståndare.

– Filip och jag kom varandra väldigt nära tidigt, mycket för vi har mycket gemensamt. Vi tränade under samma tider och sprang alltid på varandra. Redan första veckan sa vi till varandra, fatta vad sjuk om vi båda går till final. Det var samma som man säger ”fatta vad sjukt att åka till månen”. Jag är så glad att det är just han jag står med. I och med att vi är vänner och inte rivaler. Vi båda kommer ge allt på lördag och jag blir lika glad för hans skull, säger Anis Don Demina.

Finalen av ”Let’s dance” 2021 avgörs på lördag klockan 20.00 i TV4.

Vem hejar du på i finalen? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!