Kristin Kaspersens besked efter succén: Lämnar landet med yngre danspartnern

Kristin och Calle vann inte bara ”Let’s dance”.

De fann även varandra tack vare programmet.

Nu berättar Kristin att de både tar välförtjänt semester.

Kristin Kaspersen visade vilken dansdrottning hon är i fredagens ”Let’s dance”-final. Hon dominerade på dansgolvet och kammade hem imponerande 89 av 90 jurypoäng. Även tittarna föll för Kristins dans och röstade fram henne till vinnare.

Det blev också en känslosam kväll för Kristin Kaspersen. Efter att ha framfört sin sista dans, ett Lill-Babs-medley för att hylla sin mamma, kunde hon inte hålla tillbaka tårarna.

Som alltid fanns Calle där vid hennes sida. Kristin har flera gånger under ”Let’s dance”-äventyret påpekat vilket fantastiskt stöd hon haft från sin danspartner.

Under resans gång har Kristin Kaspersen berättat om de starka känslor som vuxit fram mellan de två.

– Man kommer varandra väldigt nära, man tränar i många timmar, käkar lunch ihop, man spenderar mycket tid ihop.  Det är mycket garv, sa Kristin Kaspersen tidigare till Expressen och fortsätter:

– Det är få man har en så intim relation med.

Kristin om framtidsplanerna med Calle

Calle och Kristin är i dag goda vänner. Och trots att ”Let’s dance” är slut har de inga planer på att sluta ses. Faktum är att de redan har börjat planera nya jobb tillsammans. I en intervju med Hänt avslöjar de framtidsplanerna.

– Vi ska ju göra lite grejer tillsammans, en träningshelg med dans och yoga, säger Kristin Kaspersen till sajten.

Träningshelgen kommer äga rum i december. Och Kristin uteslutet inte att de kommer samarbeta mer i framtiden.

– Det här ska bli skitkul. Så hoppas vi att vi kan göra fler grejer ihop, säger Kristin till Hänt.

View this post on Instagram

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CALLE!?? Idag fyller han 30 år! Jag är så innerligt tacksam över att jag fick bli hans danspartner. Calle är en fantastisk dansare och lärare. Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor. Men viktigast av allt, ett stort hjärta. Även om jag inte fattar ibland får han mig att förstå att jag kan, han håller om mig när jag är skör och han envisas med att jag ska våga när jag fegar. Och om jag gör tokmycket fel står han där och visar jag behöver inte klara det själv, vi gör det tillsammans. Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du! ❤️ Jag har den bästa danspartnern jag kunde önska mig. Deefattat!!! @callesterner @photographerkarintornblom

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Kristin Kaspersen firar Calle Sterner i Frankrike

Och de kommer träffas tidigare än så.

När paret gästade lördagens Nyhetsmorgon avslöjade de att de redan kommer att ses redan till veckan

Båda lämnar nämligen Sverige för att flyga ner till varmare breddgrader.

– Nästa gång vi ses är om några dagar nere i Frankrike. Då ska vi ha lite kalas där nere, säger Kristin i programmet.

–  Calle har fyllt 30 så han har fest därnere.

Calle och Kristin är verkligen värd en fin semester efter allt jobb de lagt ner. Dela gärna om du också tycker de förtjänade att vinna ”Let’s dance”.