Kristin Kaspersens gripande kärlekshyllning till Calle – efter svåra tiden som tittarna inte fått se

Kristin Kaspersen har tagit både juryn och tittarna med storm i årets ”Let’s dance”.

Men den senaste veckan har inte bara varit en dans på rosor för Kaspersen.

Efter en tuff vecka väljer hon nu att hylla danspartnern Calle Sterner.

Kristin Kaspersen har i stort sett bara fått lovord från juryn i ”Let’s dance”. Under veckorna har tiopoängarna fullkomligt haglat över henne.

Men Kaspersen är inte ensam i sin succé. Flera gånger under ”Let’s dance”-äventyret har hon valt att tacka danspartnern Calle Sterner, som alltid funnits där för henne.

– Jag vet att jag är stark själv. Jag vet att jag klarar mig själv… Men det är fantastiskt mycket roligare och härligare att dela upplevelser och glädje med någon. Tack Calle Sterner för att jag får dela lyckan i dansen, varje dag, med dig, skrev hon tidigare på Instagram.

Kristin Kaspersen om Calle Sterner: ”Du har omfamnat mig”

Inför fredagens semifinal tog hon återigen tillfället i akt att hylla sin partner.

– Imorgon (reds. anm. fredag) är det dags för Semifinal. Helt galet att jag fortfarande får vara med på den här galet härliga resan med bästa Calle Sterner, min danslärare och vän. En genuint underbar människa, skriver hon på Instagram.

Kristin Kaspersen avslöjar att de senaste dagarna varit tuffa.

– Den här veckan har jag inte varit mitt starkaste och bästa jag, men du har omfamnat mig, haft tålamod och lyft mig. Vi gick tillbaka in i vår dansbubbla, bort från förväntan och prestation och bara dansat, skrattat, dansat, skriver hon och forstätter.

– Imorgon går vi in på dansgolvet…. och delar vår dansbubbla med alla andra. Jag längtar och är SJUUUKT taggad!!!

Calle Sterner har en ny flickvän

Att Kristin och Calle står varandra nära är ingen hemlighet. Men att de skulle vara mer än vänner avvisades så fort det visade sig att Calle Sterner har en ny flickvän.

Det var Calles flickvän, tillika skådespelaren Johanna Bohm Hermansson som valde att offentliga göra parets kärlek.

– Jag är den lyckligaste tjejen i världen. Tack för dig, skrev hon till en Instagrambild där hon syns tillsammans med Calle.

[arve url=”https://tv4play.se/program/lets-dance/11984446″ aspect_ratio=”10:9″ /]

Det är fantastiskt att se hur Calle stöttar Kristin i vått och torrt! Dela gärna om du också tycker att de förtjänar att gå till final!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat