Kristin Kaspersens intima avslöjande med danspartnern Calle: ”Du är så mycket mer än…”

Kristin Kaspersen har varit en sann dansdrottning under årets säsong av Let´s dance.

Men ingenting vore möjligt utan hennes danspartner Calle Sterner som nu gör ett kärleksfullt avslöjande med.

”Du är så mycket mer är en danspartner och lärare”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Under de veckor som Let´s dance har pågått har Kristin Kaspersen varit en ständig storfavorit att ta hem glasskon i finalen.

Hon har bjudit på show efter show och utvecklats enormt mycket, vilket hela juryn har varit eniga om att hon med bravur har gjort.

Men utan en danspartner är succén ofullständig.

Tillsammans med danspartnern Calle Sterner har Kristin funnit inte bara en vän, utan en mycket speciell person i hennes liv. Och det är under hans födelsedag som hon passar på att kärlekshylla honom.

”Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor”‚ skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Kristin Kaspersen: ”Vi gör det tillsammans”

Men viktigaste av allt har Calle ett hjärta av guld.

”Även om jag inte fattar ibland får han mig att förstå att jag kan, han håller om mig när jag är skör och han envisas med att jag ska våga när jag fegar. Och om jag gör tokmycket fel står han där och visar jag behöver inte klara det själv, vi gör det tillsammans”, skriver hon.

View this post on Instagram

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CALLE!?? Idag fyller han 30 år! Jag är så innerligt tacksam över att jag fick bli hans danspartner. Calle är en fantastisk dansare och lärare. Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor. Men viktigast av allt, ett stort hjärta. Även om jag inte fattar ibland får han mig att förstå att jag kan, han håller om mig när jag är skör och han envisas med att jag ska våga när jag fegar. Och om jag gör tokmycket fel står han där och visar jag behöver inte klara det själv, vi gör det tillsammans. Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du! ❤️ Jag har den bästa danspartnern jag kunde önska mig. Deefattat!!! @callesterner @photographerkarintornblom

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Kristin Kaspersen: ”Du är så mycket mer…”

Hon avslutar med att beskriva hur deras relation har vuxit.

”Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du!”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Så underbart fint sagt Kristin! Tryck på gilla-knappen om du vill se Kristin och Calle ta hem hela vinsten i Let´s dance!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat