Kristin Kaspersens nya besked – om känslorna för yngre danspartnern: ”En så intim…”

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har kommit varandra väldigt nära i samband med Let’s Dance.

I går dansade sig paret hela vägen till final i den populära tävlingen.

Nu berättar nya detaljer om deras intima relation.

Kristin Kaspersen har gjort stor succé i Let’s Dance. Tillsammans med danspartnern Calle Sterner har de imponerat på så väl svenska folket som juryn – och i gårdagens semifinal blev det succé.

Kristin Kaspersen i Let’s Dance-final

Efter två nummer, varav ett nummer med ytterligare dansare, stod det klart att Kristin röstades fram till finalen.

Tillsammans med Magdalena Forsberg gör hon nu upp om titeln, samtidigt som Lance Hedman tvingades tacka för sig.

Relationen med Calle: ”Väldigt nära”

Under säsongen har Kristin Kaspersen pratat mycket om den fina relationen med danspartnern Calle Sterner. Under programmets gång har han funnits där för henne och hon har hyllat honom till skyarna flera gånger om.

Efter gårdagens semifinal tog hon tillfället i akt att återigen hylla Calle Sterner – och gav nya besked om deras relation.

– Man kommer varandra väldigt nära, man tränar i många timmar, käkar lunch ihop, man spenderar mycket tid ihop.  Det är mycket garv, säger Kristin Kaspersen till Expressen och fortsätter:

– Det är få man har en så intim relation med säger dansparet och Kristin Kaspersen är glad att det är just Calle hon fått dela denna resa med.

View this post on Instagram

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CALLE!?? Idag fyller han 30 år! Jag är så innerligt tacksam över att jag fick bli hans danspartner. Calle är en fantastisk dansare och lärare. Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor. Men viktigast av allt, ett stort hjärta. Även om jag inte fattar ibland får han mig att förstå att jag kan, han håller om mig när jag är skör och han envisas med att jag ska våga när jag fegar. Och om jag gör tokmycket fel står han där och visar jag behöver inte klara det själv, vi gör det tillsammans. Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du! ❤️ Jag har den bästa danspartnern jag kunde önska mig. Deefattat!!! @callesterner @photographerkarintornblom

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Kaspersen säger vidare att relationen har kommit till ett stadie där de inte har några problem med att visa sina känslor, både goda så väl som dåliga.

”En häftig resa”

Att de kan vara irriterade och arga på varandra ser hon som väldigt positivt, och ett tecken på att relationen är stark.

Att det just är Calle som hon fått dansa tillsammans med är Kristin väldigt glad över.

– Det har varit en extremt häftig resa faktiskt, lika mycket som att lära sig dansa. Att få möjligheten att på riktigt lära känna någon. Jag är glad att vår kemi funkar, säger hon till Expressen.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Dela artikeln om du hoppas Kristin vinner Let’s Dance!