Kristin Kaspersens nya besked – om känslorna för yngre danspartnern: ”En så intim…”

Kristin Kaspersen och Calle Sterner har kommit varandra väldigt nära i samband med Let’s Dance.

I går dansade sig paret hela vägen till final i den populära tävlingen.

Nu berättar nya detaljer om deras intima relation.

Kristin Kaspersen har gjort stor succé i Let’s Dance. Tillsammans med danspartnern Calle Sterner har de imponerat på så väl svenska folket som juryn – och i gårdagens semifinal blev det succé.

Kristin Kaspersen i Let’s Dance-final

Efter två nummer, varav ett nummer med ytterligare dansare, stod det klart att Kristin röstades fram till finalen.

Tillsammans med Magdalena Forsberg gör hon nu upp om titeln, samtidigt som Lance Hedman tvingades tacka för sig.

Relationen med Calle: ”Väldigt nära”

Under säsongen har Kristin Kaspersen pratat mycket om den fina relationen med danspartnern Calle Sterner. Under programmets gång har han funnits där för henne och hon har hyllat honom till skyarna flera gånger om.

Efter gårdagens semifinal tog hon tillfället i akt att återigen hylla Calle Sterner – och gav nya besked om deras relation.

– Man kommer varandra väldigt nära, man tränar i många timmar, käkar lunch ihop, man spenderar mycket tid ihop.  Det är mycket garv, säger Kristin Kaspersen till Expressen och fortsätter:

– Det är få man har en så intim relation med säger dansparet och Kristin Kaspersen är glad att det är just Calle hon fått dela denna resa med.

Kaspersen säger vidare att relationen har kommit till ett stadie där de inte har några problem med att visa sina känslor, både goda så väl som dåliga.

”En häftig resa”

Att de kan vara irriterade och arga på varandra ser hon som väldigt positivt, och ett tecken på att relationen är stark.

Att det just är Calle som hon fått dansa tillsammans med är Kristin väldigt glad över.

– Det har varit en extremt häftig resa faktiskt, lika mycket som att lära sig dansa. Att få möjligheten att på riktigt lära känna någon. Jag är glad att vår kemi funkar, säger hon till Expressen.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Dela artikeln om du hoppas Kristin vinner Let's Dance!