Foto: TV4/Instagram @carolaofficiell

Läkarens nya besked till Carola efter avhoppet i Let’s dance – stjärnan berättar nu

Carola Häggkvist lämnade Let’s dance på grund av hälsoskäl.
Nu berättar stjärnan om vägen tillbaka till välmående.
– Kropp och själ mår lite bättre.. men jag rör mig långsamt och går ner för trappen med båda fötterna på varje steg medan jag håller mig i räcket, skriver hon på Instagram.

Tittarna chockades när Carola Häggkvist i förra veckan berättade att hon skulle hoppa av Let’s dance.

Schlagerdrottningen som varit en av säsongens stora utropstecken i danstävlingen, meddelade att hon skulle lämna produktionen på grund av hälsoskäl.

– Det har varit lite av en galen vecka, den har i alla fall varit helt upp och ner för oss som lever i den här bubblan som heter Let’s dance, sade programledaren Petra Mede i lördagens sändning – den första utan Häggkvist.

Foto: TV4

I samband med detta spelade stjärnan in en videohälsning som visades upp i lördagens program.

– Vill tacka alla er som gav sina röster till mig och Tobias (Karlsson, danspartnern reds anm.) under de här veckorna. Som vi kämpade på ända sen februari faktiskt, då jag tog med mig några skador in och kom ut med några fler. Men vi gjorde det ändå ganska bra tills kroppen sa i från. Jag måste bli bättre på att lyssna på den så jag kan hålla i framtiden. Tack älskade, underbara ni för all kärlek och omsorg, det rör verkligen i hjärtat mer än vad ni tror, sade Carola i videohälsningen.

Foto: TV4

Bakom kulisserna gjorde artisten en ansträngning – för att spela in hälsningen till programmets tittare. Därefter landade hon i sin fåtölj igen för att ta igen sig.

– Att byta ut morgonrocken till en blå skjorta o sminka mig igen gjorde att jag kände mig igen. Men jag vill fortsätta att bara få vara i fåtöljen ett tag. Sitta och se ut utan massa måsten, skriver Carola på Instagram.

Hon passar också på att ge en uppdatering om sitt mående till alla fans och tittare som visat henne kärlek både i form av telefonröster men också fina kommentarer i sociala medier under dessa intensiva dansveckor.

”Håller mig i räcket”

Schlagerdrottningen meddelar att allting går i ett mycket mer måttligt tempo än hon är van vid.

– Kropp och själ mår lite bättre.. men jag rör mig långsamt o går ner för trappen med båda fötterna på varje steg medan jag håller mig i räcket.. ja då förstår du att nåt i mig inte riktigt är som det ska, skriver Carola på Instagram.

Artisten berättar också hur det har gått efter ett läkarbesök.

– Några värden från blodproverna är inte helt önskvärda heller enligt läkaren så det blir en lärorik resa att hämta sig ifrån. Men det kommer att gå bra, skriver Carola.

Krya på dig, Carola!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar till henne på vår Facebook-sida!