Let’s dance ändras igen efter sjukdom – TV4:s nya besked inför fredagen

TV4 ställer in även fredagens tävling i ”Let’s dance”.

I stället bjuds tittarna på nytt på ett specialprogram – efter succéshowen senast.

Här är kanalens nya krisdrag.

Tv-tittare och recensenter applåderade TV4:s lösning i fredags. Då stod bland andra Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw på scen i ”Let’s dance” – i ett specialprogram.

TV4 tvingades då ställa in danstävlingen efter sjukdom i produktionen. Men det hindrade inte förra årets vinnare Kristin Kaspersen dök upp i direktsändningen och bjöd upp till dans med juryordföranden Tony Irving.

Nu – inför veckans avsnitt av ”Let’s dance” – väljer kanalen på nytt att ställa in tävlingen. I stället bjuds tittarna återigen på ett specialprogram på fredag, meddelar TV4 i ett pressmeddelande.

Let’s dance programledare Tilde de Paula Eby och David Hellenius. Foto: Annika Berglund/TV4

– Medan dansgänget återhämtar sig från sina förkylningar ser vi till att denna vecka fira Let’s dance 15 år med ett jubileumstema där vi kommer uppleva roliga återblickar och minnesvärda stunder! Vad det exakt kommer innebära får ni se på fredag 20.00, precis som vanligt! säger David Hellenius och Tilde de Paula Eby samtidigt i ett gemensamt uttalande i ett pressmeddelande.

TV4 sänder jubileumsprogram av Let’s dance på fredag

I fredags valde 1,2 miljoner tittare ”Let’s dance” – trots att tävlingen var inställd.

”Let’s dance” jubileumsprogram sänds på fredag 3 april klockan 20.00.

”Starka och härliga återblickar från några av de femton säsongernas mest minnesvärda stunder utlovas. Det blir också artister och andra gäster som tillsammans med programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius bjuder tittarna på en Let’s dance-sändning lite utöver det vanliga formatet” skriver TV4 i pressmeddelandet.

Vad tycker du om detta? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!