Let’s dance profilen lämnar – dramatiska beskedet bara dagar innan avgörandet: ”Min sista dans”

Dansresan tar slut.

Proffsdansaren Malin Watson tackar för sig och gör sin sista dans i Let’s dance i helgen, meddelar stjärnan på sin Instagram.

”Det har varit en ÄRA att få vara en del av denna fantastiska TV-produktion och underbara dansfamilj”, skriver hon i ett inlägg på sin Instagram.

Det har dansats, bjudits på känslosamma danser och oförglömliga ögonblick.

Men resan den tar slut efter alla år i Let’s dance.

Malin Watson som dansade tillsammans med Henrik Fexeus i år tog avsked från programmet för ett par veckor sedan när paret tvingades lämna.

Då skrev hon om känslorna efter att ha fått lägga dansskorna på hyllan med Henrik.

”Min Magiska Mentalist ❤️ Min Underbara Danspartner ❤️ Resan skulle ju inte ta slut så här ❤️ Det har varit så otroligt kul att få dansa tillsammans med dig och jag tycker att du har utvecklats något helt enormt ❤️ Du är verkligen fantastisk både som person och med vad du har presterat på dansgolvet och jag kommer aldrig att glömma detta fina äventyr med Dig ❤️”, skrev hon då.

LÄS MER: Henrik Fexeus bryter tystnaden efter tittarnas frågor – ärliga orden om uttåget ur Let’s dance

Malin Watson lämnar Let’s dance

Men nu står det klart att avskedet blir permanent.

Malin Watson återvänder liksom de andra dansparen till Let’s dance under den stora finalen, men sen blir det ingen mer comeback.

Årets säsong blir hennes sista.

Under åren som gått har hon dansat med bland annat Peppe Eng, Claes Malmberg och  Jesper Blomqvist som hon dessutom tog hem hela tävlingen med.

I ett inlägg på sin Instagram skriver nu Malin om stora beslutet.

”På lördag dansar jag min SISTA DANS i i Let’s dance Det har varit en ÄRA att få vara en del av denna fantastiska TV-produktion och underbara dansfamilj ❤️ Jag tror att jag är den ÄLDSTA PROFFSDANSAREN I VÄRLDEN som har VUNNIT Let’s dance, BBC strictly och Dancing with the stars och den ÄLDSTA KVINNLIGA PROFFSDANSAREN I VÄRLDEN som har fått deltaga i denna magiska universella TV-produktion ❤️ Tack till Alla Mina Underbara Danspartners”, skriver Malin och avslutar med att tacka maken David Watson som är koreograf i programmet.

”Ett speciellt tack till mitt ALLT David Watson som alltid har trott på mig och till alla Underbara kollegor i detta Dream Team”, skriver hon:

”Och till sist – Tack till alla som har peppat, hejat, skrivit, röstat och skickat massor av kärlek – Utan Er – Inget Program – Ni är BÄST BÄST BÄST ❤️ TACK ❤️ Don’t Ever Stop Dancing – I know I never will ❤️”

I kommentarsfältet överöses Malin av hyllningar från tittarna.

”Tack för att vi fått äran att se dig dansa! Finns ingen i världen med mer positiv energi än du! All kärlek till dig”, skriver en person.

”Din energi och glädje.. Wow!”, skriver en annan.

”Så tråkigt, hade hoppats få se dig nästa år igen”, skriver en tredje.

Så tråkigt Malin! Vi kommer sakna dig så mycket! Stort lycka till med allt och tack för dansen!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.