Linn Hegdal bekräftar nya steget i relationen – härliga beslutet med Let’s dance-kollegan

Linn Hegdal är proffsdansaren som under fem säsonger av Let’s dance både buggat och twistat sig in i svenska folkets hjärtan.

Nu bekräftar hon lyckan med välkänd profil från Let’s dance.

Linn Hegdal, 27, kommer från Landskrona och har dansat pardans sedan hon var 10 år.

Genom fem säsonger har hon dansat sig till höga positioner i succéprogrammet Let’s dance. Däribland med Viktor Frisk, Lancelot Hedman Graaf, John Lundvik, Filip Lamprecht och Filip Dikmen.

I år valde hon dock att tacka nej till Let’s dance.

LÄS MER: Därför hoppar Linn Hegdal av Let’s dance – bekräftar beslutet efter alla år: ”Lite sorgligt men…” 

När hon år 2021 deltog i Let’s dance tillsammans med danspartnern Filip Lamprecht florerade rykten om att det fanns en romantik mellan dem. Detta har de dock dementerat bestämt.

”Triangeldramat” under Let’s dance

Både Linn och Filip hade då relationer på varsitt håll. Linn Hegdal var och är fortfarande tillsammans med kärleken Jacob Persson. Filip Lamprecht var tillsammans med Peg Parnevik, de valde dock att gå skilda vägar vid tidpunkten och Peg utryckte starkt missnöje över ryktena.

Filip Lamprecht, Linn Hegdal
Foto: TV4

Relationen med danskollegan

Men någon som Linn Hegdal har fått en bra kemi med är en annan Let’s dance-profil.

Det är nämligen med Katja Luján Engelholm, 32, som hon fått en riktigt fin relation med. Nyligen så valde de att ta ytterligare ett steg i sin relation – som danspartners förstås.

I början av sommaren så arrangerade de två ett dansevent tillsammans, vilket blev oerhört populärt.

Linn Hegdal och Katla Lujan Engelholm
Foto: Instagram/@linnhegdal

Och nu har det blivit dags för dem att anordna ett nytt event!

”Söndagen den 10 september kommer jag, @katjalujan och lilla bebis i magen hålla i 5 olika dansklasser. Allt från nybörjarnivå till avancerad nivå! Det är bara att välja och vraka och sätta ihop sitt eget lilla danspaket!”, skriver Linn Hegdal i ett inlägg på Instagram.

På bild syns hur de båda dansarna omfamnar varandra och man ser verkligen att de funnit en vänskap för livet hos varandra.

Har inte alltid varit vänner

Men den vänskapen har inte alltid funnits där. De har sedan tidigare varit bekanta inom tävlingsdansen och sett varandra som rivaler.

– Skvallret är att Linn och Katja inte gillade varandra alls. Men i jämförelse med de andra så hälsade Linn och Katja på varandra. Alla andra hatade varandra. De gillade inte varandra men de hälsade, sa Filip Dikmen, 26, till Expressen när han dansade med Linn förra året.

Som tur var utvecklades deras relation under Let’s dance till en fantastisk vänskap!