Linn Hegdals intima sommarbilder med pojkvännen – strålar efter vinsten i Let’s dance

Kärlekssommaren går som en dans.
Linn Hegdal strålar nu ikapp med pojkvännen på nya bilderna.

Hon var verkligen vårens stora dansdrottning.

Linn Hegdal, 25, skrev historia när hon för andra året i rad vann ”Let’s dance” i TV4 – som den första proffsdansaren någonsin.

Den glada skånskan gjorde succé med danskollegan och modellen Filip Lamprecht, 24. I finalen rörde deras sista showdans till och med jurymedlemmen Ann Wilson till tårar.

I samband med finalsändningen berättade Lamprecht om den fina vänskap som han format med Hegdal – och hyllade hennes prestation i dansstudion.

– Du har inte bara lärt mig dansa. Du har lärt mig uppskatta en del hos mig där jag är stolt över något jag gjort. Det har jag inte gjort på flera år. Och det är tack vare dig, sade Filip till Linn i finalsändningen.

Efteråt har duon umgåtts privat som vänner – och så sent som i veckan umgicks de tillsammans med bland andra ”Let’s dance”-trean tillika komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, i Järvsö.

LÄS MER: ”Let’s dance”-profilernas härliga återförening

STOCKHOLM 20210316 Årets upplaga av Let´s dance 2021 presenterades vid en pressträff i Stockholm på tisdagen. Filip Lamprecht med danspartnern Linn Hegdal Foto: Jonas Ekströmer / TT

Linn Hegdals underbara sommarbilder med pojkvännen Jacob Persson

Mest av allt umgås Linn Hegdal förstås med sin pojkvän, proffsdansaren Jacob Persson, 26. Nu visar Linn upp deras härliga midsommarlycka på Instagram.

”Min midsommarälskling! (Och alla andra högtider och dagar och årstider för den delen)”, skriver Linn till bilden på sig själv och Jacob på Instagram.

Jakob är precis som Linn tävlingsdansare och har tidigare också medverkat i Let’s dance – som här år 2020 tillsammans med tv-profilen Penny Parnevik.

Paret träffades tidigt i livet i samband med intresset för dansen.

– Det känns jättekul och jättemysigt. Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, berättade Linn Hegdal inför förra årets ”Let’s dance”-säsong, till Hänt.

Vi önskar er en härlig sommar tillsammans, Linn och Jacob!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar till dem på vår Facebook-sida!