Magdalena Forsberg visar vilken dansdrottning hon är – avslöjar hemliga detaljen som tittarna inte får se

Magdalena Forsberg har gjort succé i ”Let’s dance” – och välförtjänt tagit sig till final.

Men vägen dit har varit snårig.

I en intervju med Hänt avslöjar hon nu oväntade stödet, som tittarna inte fått se.

Magdalena Forsberg har lyckats fånga tittarnas hjärtan i årets säsong av ”Let’s dance”. När Nöjeslivet intervjuade henne inför premiären berättade hon att hon tackade ja till programmet eftersom det är en utmaning.

Forsberg förklarade vidare att hon kände en viss press inför sin medverkan i ”Let’s dance”. Detta med tanke på att tidigare gamla deltagare som Anja Pärson och Ingemar Stemarck, vilka också har en bakgrund med skidorna på fötterna, gjort succé i programmet.

– Det är nästan så man känner lite press på sig att det ska gå lika bra för mig. Men jag är glad så länge jag får vara med. Men det är supersvårt det här. Det är verkligen mycket svårare än vad jag trodde jag skulle göra, sa hon då.

Fredric Brunberg tvingades lämna ”Let’s dance”

Men Magdalena Forsberg har klarat av pressen, och lyckats galant på dansgolvet. Och detta trots att hon fick sämsta möjliga start.

Bara några veckor in i programmet tvingades hennes danspartner Fredric Brunberg hoppa av – på grund av sjukdom. Han blev då ersatt med danskoreografen David Watson, som i sin tur ersattes av ”Let’s dance”-veteranen Tobias Karlsson.

Det visade sig vara ett riktigt lyckokast då paret gjort succé tillsammans. Men nu avslöjar Magdalena Forsberg att en viss person haft ett spel med i fingret till parets framgång.

Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson avslöjar hemliga stödet

För Hänt avslöjar Magdalena Forsberg att hon stöttats och fått hjälp av ursprungspartnern Fredric Brunberg.

– Ja, han har verkligen peppat och stöttat mig hela vägen, säger hon till Hänt.

Tobias Karlsson fyller i:

– Han har varit med varje vecka och han har varit med och fått tycka till om olika saker. Han har varit väldigt engagerad och han är en av Sveriges bästa dansare.

Både Tobias och Magdalena lyfter Fredrics som en viktig del i att det gått så bra.

– Ja det får man inte glömma, Fredric var ju den jag dansade med de första veckorna och som la grunden till allting, säger Magdalena Forsberg till Hänt.

Vilka fina ord! Tycker du Magdalena och Tobias förtjänar att vinna ”Let’s dance”? Dela i så fall!

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat