Magdalena Forsbergs revansch på dansgolvet – efter hemliga kraven

Magdalena Forsberg har fått både ris och ros i ”Let’s dance”.

I fredagens final tog hon revansch.

Med viss hjälp av juryn.

Magdalena Forsberg fick hård kritik i förra veckans ”Let’s dance”. Cecilia Lazar tyckte att Forsbergs och danspartner Tobias Karlsson quickdance saknade just… Quickdance.

Karlsson ifrågasatte juryn, vilket fick Tony Irving att reagera starkt.

– Tobias ska hålla truten egentligen, för han är bara en dansare. Han är inte domare i programmet och det är inte hans roll att bedöma dansen. Hans jobb är att träna Magdalena med hans kunskap och låta oss få göra vårt jobb, säger han i en intervju med Expressen.

Till fredagens direktsändning har paret minst sagt legat i för att det ska bli så bra som möjligt. Och det har fått hjälp från oväntat håll.

I en intervju med Expressen berättar Magdalena Forsberg och Tobias Karlsson om den hjälp de fått från Tony Irving under veckan.

– Vi har fått ett papper, ett A4 med saker vi ska förbättra från Tony. På riktigt alltså ett A4 med massor saker vi ska förbättra. Så det är upp till bevis nu på fredag och se om vi kan leverera, säger Tobias Karlsson till tidningen.

Tony Irving om Magdalena Forsberg: Det bästa du gjort

Magdalena Forsberg säger själv att hon förväntat sig att åka ut de senaste veckorna.

– De två senaste fredagarna har vi varit chockade och vi har väl inte återhämtat oss riktigt än, säger Magdalena Forsberg.

Men i kvällens avsnitt tog paret revansch. Och även Tony Irving var mer än nöjd och gav paret stående ovationer efter deras tango.

– Det här är det bästa du gjort i hela jävla säsongen, hyllar Tony Irving paret i direktsändning.

Wow! Vilken succé! Dela gärna om du också vill se Magdalena och Tobias i final.

 

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat