Margaux Dietz tårar före avgörandet i Let’s dance

Margaux Dietz har växt fram till en tittarfavorit i TV4:s Let’s dance 2018.

Nu har den populära bloggaren nått ända fram till kvartsfinal i tävlingen – och hon vill gå ännu längre än så.

Kvar i dansutmaningen är också artisten Jon Henrik Fjällgren, tidigare skidstjärnan Gunde Svan och komikern Daniel Norberg.

Men trots att det har gått bra i tävlingen har allt inte varit guld och gröna skogar för Margaux som nu berättar för Expressen hur hon brast ut i gråt efter en speciell händelse.

 

Det är på fredagen dags för kvartsfinal i Let’s dance – och det börjar således dra ihop sig! Efter kvällens program ska fyra danspar bli tre, och en av de som har chansen att gå vidare är bloggaren Margaux Dietz.

Hon är ensam kvinna kvar i tävlingen av kändisarna, och hon har en teori om varför det är så att de andra kvinnliga kändisarna åkt ur tävlingen redan:

– Jag tror kvinnor röstar på män och att män också röstar på män tyvärr. Men vi ska ändra på det, säger Margaux Dietz till Expressen.

Inför avgörandet – där juryn beslutat att Margaux och Alexander Svanberg ska dansa samba – berättar 27-åriga Dietz om att det inte alltid varit så lätt bakom kulisserna på det populära tv-programmet.

Alexander blev nämligen sjuk denna veckan, och det störde duons förberedelser. En annan sak som påverkat är det intensiva träningsschemat som kändisarna och dansarna får genomföra under säsongen. Margaux berättar för Expressen att detta lett till stor press – och en gång blev det så illa att hon började gråta. Det var efter att de tvingades blixtändra i sin koreografi några timmar innan det var dags för den stora direktsändningen i TV4.

Margaux Dietz och Alexander Svanberg, ett av paren som är kvar inför kvartsfinalen av TV4:s underhållningsprogram ”Let’s dance”. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Margaux Dietz tårar i Let’s dance

– Då gick jag ut och grät på parkeringen. Minsta lilla grej som går fel här blir så stor, säger hon till Expressen.

Margaux förklarar att hon blivit mer och mer beslutsam ju längre tiden gått. Samtidigt medger hon att sjukdomarna som stört dansparet denna vecka påverkat henne.

– Det är ju jättetråkigt och man blir mer och mer stressad för varje sekund som går. Det är så man vill börja gråta. Det påverkar psyket för man är ju så beroende av varandra.

Här kan man se ett videoklipp på Margaux får veta att de ska dansa samba denna veckan – och hennes reaktion är minst sagt skeptisk…

Vem tycker du ska gå till final i Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!