Foto: TV4

Marie Mandelmanns ord om Petra Mede – efter programledarens beteende i kulisserna

Marie Mandelmann gjorde stor succé i årets Let’s dance.
Nu berättar tv-profilen om sina hemliga samtal med programledaren Petra Mede bakom kulisserna.

Den omtyckta tv-profilen och lantbrukaren Marie Mandelmann gjorde stor succé i årets upplaga av Let’s dance. Hon nådde hela vägen till en fin tredjeplats.

Det var inte förrän i semifinalen som hon föll på målsnöret – och därmed tvingades lämna TV4:s underhållning med danspartnern Jonathan Näslund. I finalprogrammet gjorde dansduon en strålande comeback när deltagarna som åkt ur tävlingen återkom för ett storslaget shownummer.

Att Mandelmann kom tillbaka lagom till finalen innebar dessutom att tv-tittarna faktiskt fick se henne dansa i samtliga avsnitt av årets säsong som inleddes i början av mars och avslutades i mitten av maj.

LÄS MER: Aron Andersons drama med Marie Mandelmann – som tittarna inte fick se i Let’s dance

Marie Mandelmann, Jonathan Näslund
Foto: TV4

Inför finalprogrammet berättade Marie Mandelmann om sina starka känslor för programledarna Petra Mede och David Lindgren.

Marie Mandelmanns ord om Petra Mede

Mandelmann ville då särskilt lyfta fram hur viktiga de har varit för henne under dansresan – såväl framför som bakom tv-kamerorna.

– De är så bra programledare, verkligen. Petra, hennes mod att bjuda på sig… Folk kan ju missuppfatta, men hon är en otroligt varm person, säger Marie Mandelmann till Nöjeslivet.

LÄS MER: Marie Mandelmann bryter tystnaden om Petra Mede – bekräftar det tittarna anat

Lantbrukaren, som just nu spelar in en ny säsong av tv-serien ”Mandelmanns gård” tillsammans med maken Gustav, reciterar hur det kunde låta när Mede inför sändningen ville kolla upp ett skämt med Mandelmann.

– ”Är det okej att jag säger så här?”. Ja så klart! Ibland kan det verkligen vara så.

Beteendet bakom kulisserna

David Lindgren, Petra Mede
David Lindgren och Petra Mede. Foto: TV4

Enligt proffsdansaren Jonathan Näslund, som medverkat i många säsonger av Let’s dance, har programledarduon varit nyttiga för årets deltagare bakom kulisserna.

– De är så delaktiga bakom också. Många som man jobbar med går in och gör sitt jobb. De är på manusmöte, går in och hälsar lite ”hejhej”, kör sitt jobb och är jätteduktiga på det och sen går dem. Men David och Petra bryr sig om och vill vara med i gänget. Vi sitter och äter tillsammans, säger Jonathan Näslund till Nöjeslivet.

Marie Mandelmann:

– Jag tycker de är underbara. De tillför väldigt mycket, säger hon.

Mede och Lindgren har tillsammans lett de senaste två säsongerna av dansshowen. När Nöjeslivet i slutet av maj ställde frågan om programledarduons framtid i Let’s dance svarade TV4:s pressansvariga Frida Ekberg följande i ett mejl:

– Inget nytt att berätta gällande det tyvärr. Vi får återkomma!

Jonathan Näslund och Marie Mandelmann i Let’s dance. Foto: TV4

Tack för dansshowerna, Marie och Jonathan! Vad tycker du om deras och programledarnas insatser i årets Let’s dance? Skriv gärna en kommentar!