Foto: TV4

Martin Stenmarcks ärliga ord till Hanna Hedlund – efter hustruns intåg i Let’s dance

Efter intåget i ”Let’s dance”.
Nu berättar Hanna Hedlund om stödet från maken Martin Stenmarck bakom kulisserna.
– Men det är ju inte så att han kan ge några bra tips, säger hon till Nöjeslivet.

Hon gör succé i ”Let’s dance” – och har dansat sig vidare i tävlingen i flera omgångar tillsammans med dansproffset Tobias Wallin, 42.

Nu kan folkkära artisten Hanna Hedlund, 46, sikta på ännu en vecka i TV4-programmet – och den här lördagen är det dags för Disney-tema för första gången någonsin.

Foto: TV4

Bakom kulisserna får Hedlund massor av stöttning från såväl familj som vänner och fans som följer henne i sociala medier. På Instagram märks bland annat hur kändisar och vänner till Hanna såsom Pernilla Wahlgren, Sarah Dawn Finer och Charlotte Perrelli visa sitt stöd via kärleksfulla kommentarer.

Även skådespelaren Morgan Alling som tidigare gjort succé i ”Let’s dance” har skrivit några peppande rader till Hedlund.

– Jag blev väldigt rörd, det är så fint. Vi har jobbat mycket ihop och när Morgan var med och tävlade så var det ju tillsammans med Tobias fru, Helena (Fransson), säger Hanna Hedlund till Nöjeslivet.

Foto: TV4

Tobias Wallin och Morgan Alling har sedan dess också blivit vänner utanför Let’s dance-studion, berättar Wallin.

– Ja absolut, vi har umgåtts ganska mycket med Morgan, säger Tobias Wallin.

Hanna Hedlund får också massor av kärlek hemifrån där maken Martin Stenmarck hejar framför tv:n. Samtidigt berättar Hanna att hon inte kan räkna med några expertråd från Martin.

– Ja, oja. Men det är ju inte så att han kan ge några bra tips, haha. Han tittar och är faktiskt imponerad av klippen från repen som jag visar honom. Han ser fram emot att följa resan, säger Hanna Hedlund.

Lillasyster Lina Hedlund kan inte heller ge så mycket användbara tips just för ”Let’s dance”, enligt Hanna.

– Tyvärr hjälper inte discodansen så mycket i det här fallet, det är faktiskt ganska mycket som är tvärtom. I showdans dansar man mycket själv, medan det här är pardans som är grejen. Balansen och allt blir olika. Men det är klart, lite tips på poser och slutposer får jag nog allt, hon kan det där med att ”sälja” sig själv med en bra pose, säger Hanna och skrattar.

Stort lycka till i ”Let’s dance”, Hanna och Tobias!

Vem hejar du på i ”Let’s dance”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!