Nya tillskottet: Dan Ekborg klar för Let’s dance

Under de senaste dagarna har kändissnamnen trillat in. Stora namn som Magdalena Forsberg och Tomas Ravelli är redan klara för Let’s dance.

Nu gör även skådespelaren Dan Ekborg stjärnspäckade gänget sällskap.

TV4 fortsätter att bjuda på en rad olika kändisar till årets säsong av Let’s dance. Det är sportstjärnor som redan är klara, enligt uppgifter kommer även Melodifestival-vinnaren Robin Bengtsson vara med.

Tv-profilerna Fab Freddie och Kristin Kaspersen kommer även dem ta på sig dansskorna tillsammans med artisten Mendez, enligt uppgifter till Aftonbladet. Även kändissonen Lancelot Hedman Graaf uppges vara med.

Nu bekräftar TV4 ytterligare ett namn: Dan Ekborg.

Nu avslöjas nya tillskottet till Let´s dance: Dan Ekborg. Foto: MAJA SUSLIN / TT

– Det har inte fungerat att tacka ja tidigare eftersom jag ska stå på en scen någon annanstans samtidigt, säger skådespelaren till Expressen.

Hon kommer vara hans danspartner

Klart är även att han kommer få ha Cecilia Ehrling som danspartner, som återvänder till programmet efter förra årets avhopp, skriver tidningen.

TV4 förtegna om uppgifterna

Men under veckorna har TV4 varit förtegna med uppgifter kring många av deltagarna. Ett val som kanalen har gjort för att fortsätta hålla spänningen vid liv.

– Det är fantastiskt att Freddie Svensson är med i årets säsong av ”Let’s dance”, vi är så glada att kunna presentera honom som en av deltagarna. Resterande deltagare kommer vi lansera under kommande veckor, vilket jag verkligen ser fram emot att få göra, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s dance”, säger hon till Expressen.

Wow vilken säsong, kommer bli så kul att få följa alla fantastiska talanger i vår! Vad tycker ni om detta? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.