NYGIFTA: Stina Wollter, 53, har gift sig med sin stora kärlek Micke

Man blir aldrig för gammal för att känna förälskelse, det kan konstnären och tv-profilen Stina Wollter skriva under på. Vid 53-års ålder har hon äntligen gift sig med sin kärlek Micke Olsson, och för Aftonbladet berättar Wollter att det var hennes medverkan i Let´s Dance som fick henne att ta steget, det berättar Expressen.

Stina Wollter, 53, kan vara en av de kändisar som varit förlovad längst tid. Redan för 23 år sedan förlovade hon sig med kärleken Micke Olsson, men Stina visste redan då att om ett giftermål skulle bli av så skulle hon känna Micke ut i fingerspetsarna. Ett löfte hon höll i 23 år. Inatt publicerade Stina en bild på henne och sambon Micke när de vigts av en präst i en svensk kyrka i New York.

Foto: TV4

Medverkan i Let´s Dance fick Wollter att bestämma sig

Vad som fick Stina att till slut kliva fram till altaret var hennes medverkan i Let´s Dance, då hon märkte vilket stöd som maken var då.
– Nu behöver jag aldrig tveka om han är den jag ska gifta mig med, nu efter 22 år. Under stora påfrestningar så ser man verkligen vem en människa är, han har inte klagat en enda gångunder hela den här tiden, sa Stina Wollter i en tidigare intervju med Expressen.

Vad underbart att känna sådan kärlek och vilja gifta sig vid 53 års ålder. Dela gärna för att önska varma och glada Stina Wollter lycka till.