Oväntade beskedet om Marie Mandelmann utan Gustav – plötsliga ryktet om nya draget i tv

Här är oväntade uppgifterna om Marie Mandelmanns nästa steg i tv-rutan.
Enligt uppgifter till Expressen är hon på väg att kliva in i ett av TV4:s stora underhållningsprogram.

Marie Mandelmann gör just nu succé med den nya säsongen av ”Mandelmanns gård” i TV4. Tillsammans med maken Gustav är hon en stor tittarfavorit i programmet. Just i årets säsong firar makarna 25-årsjubileum på gården Djupadal och tittarna får följa med på firandet.

Mandelmanns gård
Mandelmanns gård. Foto: Peter Knutson / TV4

Dessutom står de inför en stor förändring i tillvaron, när alla barnen nu flyttat hemifrån och en ny fas i livet tar vid.

– 25 år rymmer så otroligt mycket, samtidigt som det går så galet fort, som ett vågskvalp på havet. Det är det där både och, det är olika tidsrymder i ett och samma andetag. Nu börjar en ny tid för oss, sade Gustav Mandelmann inför årets säsong.

Marie Mandelmann uppges aktuell för Let’s dance

Men det verkar inte som om det ”bara” är i ”Mandelmanns gård” som tv-tittarna får följa profilerna.

Enligt Expressen är nämligen Marie Mandelmann ”högaktuell” för den kommande säsongen av Let’s dance. Källor uppger för tidningen att Mandelmann väntas kliva ut på dansgolvet och tävla i TV4-programmet senare i vår. Däremot gör ryktet inte gällande om Gustav också ska tävla. Detta har ännu inte bekräftats av tv-produktionen eller Mandelmann själv.

Petra Mede, David Lindgren
David Lindgren och Petra Mede ledde förra årets Let’s dance. Foto: TV4

Enligt samma uppgifter ska även bland andra Mia Parnevik vara aktuell för den kommande säsongen, liksom artisterna Eric Saade och Melodifestivalaktuella Lisa Ajax.

TV4 brukar avslöja alla medverkande vid en presskonferens under våren.

Förra året skrev Filip Lamprecht och Linn Hegdal svensk tv-historia när de vann Let’s dance. För första gången i Let’s dance historia i Sverige har svenska folket röstat fram två generationer ur samma familj som vinnare i danstävlingen. Tidigare har även Filips mamma, tv-profilen Kristin Kaspersen stått som vinnare.

– Jag hade inga förväntningar mer än att det skulle bli jättekul att lära sig dansa, och att jag hoppades få hålla på så länge som möjligt. Kolla på resten av gänget, det är otroliga människor. Jag har varit lite offentlig förut, men man är lite underdog eller wildcard eller vad man ska säga. Jag är otroligt tacksam för alla som röstat, sade Filip Lamprecht i samband med finalen till Nöjeslivet.

Lamprecht, Hegdal
Foto: TV4

Vad tycker du om detta? Vilka skulle du vilja se i Let’s dance? Skriv gärna en kommentar.