Foto: TV4, Youtube/Instagram

Så är Kristin Kaspersens relation med sonens danspartner Linn Hegdal egentligen – nya bilden visar

Efter imponerande segern i Let’s dance.
Nu visar Linn Hegdals upp relationen med Filip Lamprechts mamma Kristin Kaspersen på nya bilden.

De imponerade stort på både dansjuryn och svenska folket – och tog till slut hem segern i årets ”Let’s dance”.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal bjöd på stor underhållning under bästa sändningstid hela våren. När det gällde som mest i finalen mot artisten Anis Don Demina och Katja Lujan Engelholm, var det Filip och Linn som drog det längsta strået. Bland annat efter en magisk sista showdans, som fick delar av juryn att börja gråta.

Men Filip och Linn vann inte bara trofén Glasskon – den största vinsten blev den stora vänskapen. I finalavsnittet hyllade Filip dansproffset.

– Du har inte bara lärt mig dansa. Du har lärt mig uppskatta en del hos mig där jag är stolt över något jag gjort. Det har jag inte gjort på flera år. Och det är tack vare dig, sade Filip till Linn i finalsändningen.

– Hon har vägrat ge upp och fått mig att känna att jag kan, sade Filip.

Han jämförde också henne med sin mormor, den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson – en hyllning som Linn kallade ”det finaste” hon hört.

– Typ den känslan som mormor gav en, den effekten hon hade på folk, den har du också. Så fort du kliver in i ett rum får du alla andra att må bra. Det är egenskap som inte många människor har, sade Filip.

När duon tog hem Let’s dance skrev de historia i programmet. För första gången hade då en proffsdansare vunnit showen två gånger i rad (Linn), och dessutom var det första gången som två generationer ur samma familj vann (Filip).

För Lamprechts mamma Kristin Kaspersen blev programmets vinnare år 2019.

– Det hade ju varit helt galet att två i samma familj hade tagit hem Glasskon. Vi snackade faktiskt om det det häromdan, och jag tror inte det hänt i Sverige förut? Så häftigt i så fall, sade Filip Lamprecht inför finalen till Nöjeslivet.

LÄS MER: Filip Lamprechts sanning om relationen med Peg Parnevik

Stödet från mamma Kristin Kaspersen och även pappa, friidrottsprofilen Martin Lamprecht, var stort bakom kulisserna.

– De har varit jättestöttande och mamma har egentligen bara sagt: njut av resan. Jag har ju inte vetat om det är sista gången man är med eller inte förrän nu. Nu vet vi att det är sista repetitionen, sista torsdagen tillsammans och så vidare. Det är något sentimentalt med det. Det är sjukt mycket känslor vilket gör mig taggad till lördag. Men de har varit ett jättestort stöd, berättade Filip för Nöjeslivet.

Kristin Kaspersen var ivrigt påhejande under hela sonens Let’s dance-resa – vilket syntes tydligt i sociala medier. En stolt mor berättade då om sonens fina insats bakom kulisserna, och uppmanade sin stora följarskara på över 260 000 personer att rösta på Filip i programmet.

Men Kristin var även noga med att visa upp danspartnern Linn Hegdal i sina sociala medier, som på bilden nedan. Hon har så klart full insikt i vilket stort arbete som ligger bakom framgångarna, efter att själv ha medverkat och vunnit programmet. Där har proffsdansaren en nyckelroll, i det här fallet Linn Hegdal.

Tidigare under säsongen beskrev Kristin sin vänskap med Linn på Instagram.

”Linn, du är en av mina finaste vänner. Ditt enorma hjärta, din galna humor och ditt smittande skratt är helt fantastiskt att få ta del av. Dina varma kramar likaså”, skrev Kristin då.

Och även utanför Let’s dance-äventyret verkar det som om Kristin och Linn behåller den goda kontakten.

På onsdagen lade Linn upp ett foto på en skrattade Kristin vid ett väldukat frukostbord med såväl kaffe som croissanter, frukt och nyttig juice.

”Lyxmys med Kaspersen”, skrev Linn till bilden på sin Instagram story.

Foto: Instagram story @linnhegdal

Ni är fantastiska!

Dela gärna vidare inlägget för att hylla dessa underbara underhållare!