Stora bebislyckan – Let's dance-stjärnans glädje: ”Välkommen till världen”

Stora bebislyckan – Let’s dance-stjärnans glädje: ”Välkommen till världen”

Så himla underbart!

Let’s dance-stjärnan berättar nu om den härliga lyckan.

Det är äntligen dags för final av årets Let’s dance – och i år står det emellan kändisdeltagarna, skiddrottningen Charlotte Kalla och komikern Hampus Hedström. De båda stjärnorna har verkligen imponerat under säsongens gång, och svenska folket har hela tiden skickat dem vidare i tävlingen.

Faktum är att varken Kalla eller Hedström tvingats kvala sig kvar i den så kallade duellen någon av alla veckor i TV4:s dansunderhållning.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

För Tobias Karlsson blir detta blott tredje gången i final. Tidigare har han vunnit Let’s dance en gång, med kocken Tina Nordström. Men han har även tagit sig långt i tävlingen med flera idrottsprofiler, däribland Magdalena Forsberg och Tina Thörner.

Nu är det alltså OS-guldhjältinnan Charlotte Kalla som står vid Tobias sida.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Jag är som allra bäst när jag får ha en idrottstjej, som vet vad som ska till för att komma långt och att det ska bli så bra som möjligt. De egenskaperna passar mig utmärkt, då blir jag som allra bäst, sade Tobias Karlsson inför säsongen, till Nöjeslivet.

Hans danspartner gick in som gravid under säsongen.

– Vi är glada, förväntansfulla och lyckliga även om det fortfarande känns väldigt overkligt! Ett steg i taget mot något otroligt efterlängtat, en dröm jag längtat efter att få uppleva, skrev Charlotte Kalla på sin Instagram i slutet på februari då hon först valde att berätta om lyckan.

Let’s dance juryordförande Tony Irving menade inför säsongen att detta faktum inte skulle ha någon betydelse för Kallas chanser på dansgolvet. Han påminde sig om en annan danstävling.

– Det här att hon är gravid, för oss i dansen är det inte ovanligt att man dansar gravid. Vi hade Anita som tävlade i maj förra året, på en national ranking-tävling. Hon födde barn två månader efter. Så att jag tror att vara gravid när man dansar, det är ingen stor ”woho, nu ska vi…!” Nej, hon är bara gravid, varsågod kör på! Jag tror hennes förutsättningar är lika bra gravid som det var när hon var inte gravid, sade Tony Irving inför säsongen till Nöjeslivet.

Och som hon har kört på!

Kalla har gått hela vägen till final med Tobias Karlsson.

Artikeln fortsätter under bilden.

Tobias Karlsson, Charlotte Kalla, Let's dance
Tobias Karlsson och Charlotte Kalla skrattar i Let’s dance. Foto: TV4

Tobias Karlssons glädje bakom kulisserna – efter vännens bebislycka

Kallas danspartner Tobias Karlsson har dessutom andra glädjeämnen än finalplatsen i Let’s dance i livet just nu.

Den omtyckte proffsdansaren gick nämligen nyligen ut via sociala medier och berättade om glädjen efter att ha för första gången ha fått hälsa på sin bäste väns nyfödde son! Det hela inträffade i början av maj.

– Det finns en del ögonblick i livet man aldrig glömmer. Som när ens bästa väns nyfödde tittar dig in i ögonen första gången och på något underligt sätt ser djupt in i din själ … vackraste varelse! skriver Tobias på Instagram och fortsätter:

– Välkommen till världen. DU kommer göra skillnad och har redan gjort. Världsbalansen har skiftat. Jag har älskar dig från första stund och kommer ALLTID att älska dig.

Så himla underbart, Tobias! Vi önskar dig all lycka i finalen av Let’s dance!