Sussie Eriksson om oväntade reaktionen i Let’s dance – och relationen till Calle

Hon har tagit årets ”Let’s dance”-säsong med storm.

Nu berättar Sussie Eriksson för TT om sin relation till danspartnern Calle Sterner.

Skådespelaren och komikern Sussie Eriksson har charmat tv-tittarna hela våren – inte bara med sin glada uppsyn och sina humoristiska, rappa kommentarer.

På dansgolvet har Sussie, känd från bland annat tv-serier som ”c/o Segemyhr” och ”Ack Värmland”, gått från klarhet till klarhet hela våren.

– Jag har ingen lust att lämna det här roliga. Min känsla är att jag ska jobba järnet och sätta det här, säger Sussie Eriksson i en intervju med TT, enligt Smålandsposten.

Nu tar hon sikte mot att fortsätta äventyret. På fredagen avgörs kvartsfinalen i ”Let’s dance” – där ställs hon mot John Lundvik, Anders Svensson och Jan Björklund. I programmet förklarade Sussie att hon hoppas på tittarnas röster – så att åtminstone en kvinna går vidare av kändisarna i tävlingen.

Hyllar sin danspartner Calle: ”Förgyller mina dagar”

Samtidigt vill hon passa på att hylla sin danspartner Calle Sterner. De har uppenbart roligt tillsammans!

– Jag förväntade mig att det skulle vara kul, men att det skulle vara så här kul hade jag inte väntat mig. Det sitter en kille här och förgyller mina dagar, vi skrattar väldigt mycket, säger Sussie Eriksson till TT.

”R.E.A”-humordrottningen syftar förstås på sin danskollega Calle, som förra året vann ”Let’s dance”, då i par med tv-profilen Kristin Kaspersen.

På frågan vad det skulle betyda för Sussie att vinna hela tävlingen i år, svarar hon:

– Mer än ren och pur lycka och glädje att man har nått hela vägen? Jag tycker att det här är bland det absolut roligaste jag har gjort, jag skulle bli jätteglad och jättestolt, både över mig själv och över Calle.

Vem hejar du på i ”Let’s dance”? Tycker du Sussie och Calle förtjänar en plats i finalen? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!