Sussie Erikssons nya besked – efter finalförlusten i Let’s dance

Det räckte inte hela vägen.

Sussie Eriksson, 57, vann många tittares hjärtan under den gångna ”Let’s dance”-säsongen.

Men i finalen fick hon ge sig mot John Lundvik.

Nu avslöjar den populära skådespelaren planerna för framtiden.

Hon hyllades av Björn Ulvaeus – och dansade hem toppoäng efter toppoäng från jurymedlemmarna i finalen av Let’s dance.

Men trots toppbetyg från juryn räckte det inte hela vägen.

I fredags sade tv-tittarna sitt – och de röstade fram John Lundvik som årets vinnare av Let’s dance. Efteråt var den glada ”R.E.A”-skådespelaren och sångerskan från Stockholm ändå nöjd med sin insats tillsammans med danspartnern Calle Sterner. Han som i fjol tog hem hela tävlingen, då i par med Kristin Kaspersen.

Nu avslöjar Sussie vad som väntar för den närmaste framtiden. Efter alla veckor i danslokalen, med tuff träning inför fredagskvällarnas direktsändningar, kommer Eriksson nu att ta det lite lugnare.

STOCKHOLM 20200527 Sussie Eriksson fotograferad på Gärdet i Stockholm inför finalen av Let’s Dance. Foto: Stina Stjernkvist / TT

”Varmt och stort TACK till alla som hurrat, peppat, hejat, skrivit, röstat och gillat❤️ Ni är helt fantastiska! Nu ska frk Eriksson ta SEMESTER! Let’s Dance-bubbla-gänget, jag älskar er”, skriver hon på Instagram där många önskar henne en skön ledighet i kommentarsfältet.

Tack så mycket för showen, Sussie! Dela gärna vidare inlägget för att önska henne en skön och säkert välbehövlig semester!