Suzanne Axells besked – efter Carolas avhopp i Let’s dance

Det kom som en chock när Carola under tisdagen meddelade att hon hoppar av årets säsong av Let’s dance.

Efter hennes plötsliga besked ger nu SVT-profilen Suzanne Axell ett besked om programmet.

Det var nog inte många som kunde ana att kanske årets största stjärna i Let’s dance säsongen, Carola Häggkvist skulle lämna tävlingen.

Men under tisdagen kom beskedet att på grund av medicinska skäl försvinner hon nu tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson.

På sin Instagram berättade artisten om anledningen bakom det oväntade beslutet.

”Det är mycket som är på mitt hjärta just nu och egentligen har läkaren ordinerat total vila för mig de närmaste dagarna pga utmattnings syndrom. (Blir så paradoxt när halva media-Sverige hör av sig samtidigt) Men jag ska försöka formulera mig så gott jag kan nu och dela några av mina tankar med er”, skrev hon och fortsatte:

”Jag vill inte låta mitt naturliga driv driva mig ända in i den berömda ’väggen’ med påföljd av fler skador så att jag inte kan ta mig an mina kommande uppdrag varav jag väljer att kliva av ’Lets Dance tåget’ som går i en oerhört hög hastighet utan stopp för återhämtning”.

Carolas kritik mot produktionen

Carola skrev att hon under helgen fick svår yrsel, och att händelsen fick henne att tänka efter hur mycket till hon skulle orka.

”Jag har reagerat ett flertal gånger över det tuffa tempot till produktionen men fått till svar att så är upplägget. Nu är jag lättad över att se att denna resa ändå får ett värdigt avslut för mig & T och hoppas det bästa för de unga och hungriga! Klart att jag alltid vill kämpa in i det sista men inte till vilket pris som helst!”, skriver hon och fortsätter:

”Jag har också mina begränsningar och min integritet som jag vill lära mig värna om bättre. Det är ju inte ett sjunkande skepp med barn vi ska rädda! Då hade jag satt ned foten på ett annat sätt o värnat bättre om våra personliga villkor för att nå målet”, skriver hon.

LÄS MER: Filip Lamprecht bryter tystnaden – efter Carolas chockbesked i Let’s dance: ”Vill bara veta om…”

TV4:s tystnad efter avhoppet

Rykten började genast florera kring hur TV4 nu ska göra med programmet efter Carolas avhopp.

I en nyhetssändning berättade programledaren Petra Mede att det arbetas för fullt med en plan b – men hur den blir exakt är ännu oklart.

 Vi är övertygade om att vi kommer hitta en bra lösning, sa hon då.

Under onsdagsförmiddagen kom beskedet att det blir Keyyo som återvänder till programmet.

Suzanne Axells besked om Let’s dance

En av de som då skulle haft chansen att göra comeback är SVT-profilen Suzanne Axell och Tobias Bader.

För Nöjeslivet berättar Suzanne om hon skulle kunna tänkas återvända till Let’s dance.

Nej, Let’s Dance har inte hört av sig , men jag ser så fram emot den stora finalen den 15 maj. Det ska bli så kul att träffa en massa människor jag gillar igen. Jag vet att gänget bakom programmet får slita hårt nu, när sånt här händer och jag önskar dem allt gott, säger hon.

Och även om det var en tid sedan hon röstades ut ur tävlingen, berättar Suzanne att hon överöses ännu av beröm för sin insats.

Detta har varit en av de roligaste upplevelserna i mitt liv, kamratskapet är unikt och:Igår kom en tjugoårig kille fram till mig och ropade:”Dans,dans,dans, du var skitbra!!”. Det är klart att sånt värmer och att jag blir superglad!

LÄS MER: Suzanne Axells hyllning till Petra Mede och David Lindgren – efter draget i Let’s dance: ”Otroligt”

Vad tycker ni om TV4:s beslut att ta tillbaka Keyyo? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.