Thomas Ravelli slår tillbaka efter beskedet: ”Folk har gjort mycket sämre insatser”

FOTO: Bildbyrån/Youtube

Fotbollslegendaren Thomas Ravellis dansdebut i ”Let’s dance” blev kanske inte helt som han tänkt sig. För Nöjeslivet berättar Ravelli att han grämde sig efter direktsändningen.

– Jag tycker jag var oerhört kritisk själv efter dansen. Jag missade i början och kom inte riktigt in i det, säger Thomas Ravelli.

– Men jag är nog rätt nöjd. Jag vet att jag kan bättre. Men nu är jag inte så självkritisk som jag var initialt efter dansen de första timmarna och natten när man skulle sova.

Foto: Erik Simander / BILDBYRÅN

Även om Ravelli tycker han gjorde en godkänd insats var juryn mindre imponerad som gav honom låga betyg.

– Det är ju så det ska vara. Det bästa är att man lägger sig i mitten. Nu fick jag tre ettor och det har aldrig tidigare hänt. Det är fantastiskt på så sätt att nu kan det bara bli bättre, säger han och fortsätter:

– Så taktiskt var det rätt, men absolut inte medvetet.

Thomas Ravelli om juryn: Lasse Brandeby satt ju på en stol

Thomas Ravelli köper dock inte de låga betygen helt och hållet.

– Jag har sett ”Let’s dance” tidigare där folk gjort mycket sämre insatser och inte fått så dåliga betyg. Lasse Brandeby satt ju på en stol en hel dans. Men det hör till, det är show. Det är ett lekprogram, så det får man bjuda på, säger han om juryns omdömen.

–  De måste ju göra sitt jobb också. De tillför också något i programmet, att det ska lysa och vara roligt. Det ska vara stuns på grejerna.

Till skillnad från förra veckans fartfyllda och framför allt svåra samba blir det på fredagen betydligt lugnare. Då ska han och danspartnern Jasmine Takács nämligen dansa american smooth.

– Det går lite långsammare nu så farbror hinner också med, säger han och skrattar.

Håller du med Thomas? Dela gärna artikeln om du också tycker juryn var för hårda.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Exit mobile version