Tilde de Paula Eby om kampen bakom kulisserna – som tittarna inte får se i Let’s dance

Varje fredag står de där, uppradade för att bjuda tv-tittarna på underhållning.

Nu avslöjar programledaren Tilde de Paula Eby vad som egentligen försiggår bakom kulisserna på Let’s dance – och kampen som tittarna inte får se.

Let’s dance är inne på sin 15:e säsong i TV4. Underhållningsprogrammet har funnits i våra tv-apparater ända sedan år 2006.

Men det är så klart inte så att programmet bara plötsligt ”uppstår” för oss tittare.

Let’s dance programledare Tilde de Paula Eby och David Hellenius. Foto: Annika Berglund/TV4

Massor av arbete sker bakom kulisserna, och det vet vi så klart sedan tidigare. Mycket av detta får tittarna också se i själva programmet, såsom de hårda men ofta skojiga repetitioner och träningar som deltagarna tvingas gå igenom i veckorna. Allt för att vara redo när kamerorna går i gång på fredag klockan åtta, då det är dags för show i direktsändning.

Tilde de Paula hyllar de som inte syns i Let’s dance

Nu berättar programledaren Tilde de Paula Eby, som faktiskt ibland själv bjuder på sång och dans i programmet, om det intensiva arbete som pågår bakom kulisserna – och som tittarna inte får se.

Den alltid lika glada och proffsiga programledaren lyfter i ett nytt inlägg på sociala medier fram alla de människor som inte syns framför kameran – men som gör avgörande insatser för att deltagarna ska kunna skina.

”Hela redaktionen och produktionen på Let’s dance ska ha massa kärlek – för hårt arbete med både program och säkerhet under extraordinära omständigheter! Och största TACKET till er som tittar, hejar och peppar! Ni är bäst!”, skriver Tilde i samband med en bild från det senaste avsnittet av Let’s dance.

I inlägget nämner hon också många av dem som gör hennes fina insatser möjliga såsom hår- och sminkansvariga, assistenter, stylister med mera.

Väldigt fint av dig Tilde, att lyfta fram de som kanske inte syns så mycket men som också gör avgörande insatser för att vi tittare ska få lite underhållning att ta del av i dessa märkliga tider. Tack för det!

Dela gärna vidare hennes ord om du också vill hylla de som inte syns så mycket annars, och också för att tacka Tilde för att hon är så härlig i rutan varje vecka!