Foto: Youtube

Tobias blixtsnabba kontring mot Tony Irving – som tittarna inte fick se i Let’s dance: ”Det är inte alls…”

Det fanns en underbar tid i ”Let’s dances” historia där Tobias Karlsson, 43, gick runt bakom kulisserna och spelade in egna intervjuer.

Här möter han juryns Tony Irving – och levererar en blixtsnabb pik som tv-tittarna inte fick se.

Proffsdansaren som var en del av programmet i så många år blev en stor tittarfavorit och vann dessutom den tredje omgången av tävlingen tillsammans med matprofilen Tina Nordström. I fjol blev det final tillsammans med skidskytteprofilen Magdalena Forsberg.

STOCKHOLM 20190531 Magdalena Forsberg med danspartnern Tobias Karlsson under finalen i ”Let’s Dance” 2019. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Men i år var första gången som Tobias inte fanns med i laguppställningen när TV4 presenterade sitt Let’s dance-lag under det som skulle komma att bli en mycket speciell säsong, coronavåren 2020.

Samtidigt har Tobias fortsatt att vara ständigt aktuell, bland annat via sin podcast ”I säng med Tobias & Gabriel” samt numer även i tv-programmet ”Hela kändis-Sverige bakar”. Men många tittare saknar förstås Tobias Karlsson i årets omgång av ”Let’s dance”.

Därför passar det extra bra att lyfta fram hans tidigare, för många tittare, okända insatser bakom kulisserna på ”Let’s dance”!

I webbexklusiva intervjuer år 2011 fungerade Tobias nämligen som intervjuare, backstage på underhållningsprogrammet. Han tog bland annat tempen på TV4:s dåvarande boss Jan Scherman.

Foto: TV4

Men det var när Tobias mötte juryns Tony Irving som tittarna verkligen bjöds på ordentlig show! Det märktes verkligen under intervjun att de båda känner varandra mycket väl.

– Det har ju varit ett väldigt bra år i år, vi har hållit bra standard i år, säger Tobias i intervjun och Tony väljer att skoja med honom:

– Tycker du det? säger Irving och spänner ögonen i Tobias.

Foto: Youtube

Sekunderna senare skrattar de tillsammans!

Foto: Youtube

Tony fortsätter:

– Jo, det är ganska bra i år. Det som imponerar är att alla fokuserar på att lära sig dansa. Oberoende vilket par, så försöker alla göra det på rätt tekniskt sätt, säger Irving.

Tobias skojar med Tony bakom kulisserna

Redan här, i intervjun år 2011, väckte Tobias frågan om det inte var dags för två manliga dansare att delta i programmet. Det skulle alltså dröja ända till 2020, då artisten Andreas Lundstedt dansade med Tobias Bader, som ”Let’s dance” fick sitt första samkönade danspar. Tobias frågade Tony om han tyckte att det skulle vara konstigt att se två manliga dansare.

– Konstigt?! Du och jag dansar tillsammans hela tiden! Det borde vara du och jag som gör showen! Kan du tänka dig? Du kan lyfta mig över ditt huvud! Alla 105 kilo! sa Tony och skrattade – innan Tobias passade på att blixtsnabbt skoja med honom:

– 105 kilo? Du, det är inte alls 105. Det är 98… säger Tobias och skrattar medan Tony Irving ler och lämnar intervjun.

Se det hjärtliga klippet i spelaren här nedan:

Detta bevisar hur mycket ”Let’s dance” betyder för Tobias, som utöver att han medverkade i programmet också gjorde underhållande intervjuer bakom kulisserna!

Saknar du också Tobias i ”Let’s dance”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!