Foto: TV4

Tobias Karlssons ärliga ord om Mia Parnevik – efter juryns hårda ord i Let’s dance

Premiären avklarad – men delvis sågade av juryn.
Nu bryter Tobias Karlsson tystnaden efter dansshowen med Mia Parnevik i Let’s dance.

Tv-personligheten Mia Parnevik är allt annat än van vid dans på bästa sändningstid – dessutom i direktsändning. Ändå bjöd den omtyckta profilen på stor och modig show när hon tillsammans med Tobias Karlsson klev in i Let’s dance på lördagen.

Mia Parnevik och Tobias Karlsson bjöd på show i Let's dance-premiären 2022. Foto: TV4
Mia Parnevik och Tobias Karlsson bjöd på show i Let’s dance-premiären 2022. Foto: TV4

Den härliga duon visade upp en färgsprakande dans inför den stora tv-publiken, och dessutom de hundratals i studiopubliken som tagit sig till TV4:s danstävling.

Men efteråt blev betygen inte särskilt höga från juryn.

Hårdast i sin bedömning var Tony Irving.

Mia Parnevik och Tobias Karlsson bjöd på show i Let's dance-premiären 2022. Foto: TV4
Mia Parnevik och Tobias Karlsson bjöd på show i Let’s dance-premiären 2022. Foto: TV4

– Mia, du kom ut på golvet, du har mycket energi i början. Man ser ditt självförtroende och glädje i dig. Sen kom du av dig överallt! Men det var roligt! Du gjorde det med hjärtat, och som första försök: du ska vara glad ingen åker ut i kväll, sade Tony Irving i sändningen.

Tony Irving i Let's dance-premiären. Foto: TV4
Tony Irving i Let’s dance-premiären. Foto: TV4

De andra två jurymedlemmarna menade att Irving var lite för tuff i sitt utlåtande.

– Jag tycker att han tar i lite för mycket. Vet du vad, glädje, och du kom av dig någon gång, men du kom in tillbaks in i det igen och det är en styrka. Jag vet hur nervös du blivit innan, nu är det över första dansen. Nu är det bara att gasa på härifrån, säger Dermot Clemenger.

– Försök andas och lyssna till Tobias, du har en bra guide där! Träna hårt, så ses vi nästa vecka, sade Ann Wilson och blinkade mot den härliga tv-profilen som är bosatt i Florida.

Juryn i Let's dance-premiären: Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving. Foto: TV4
Juryn i Let’s dance-premiären: Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving. Foto: TV4

Även programledaren Petra Mede passade på att ge en skojfrisk pik till dansparet.

– Jag säger så här, jag tycker det har gått jättebra för er! Eller ja, i alla fall för en av er, säger Mede i sändningen vilket fick både Tobias och Mia att skratta gott.

När juryn sedan skulle dela ut sina poäng landade Mia och Tobias på totalt fem – efter att Irving delat ut en etta.

Tobias Karlssons fina ord om Mia Parnevik efter premiären

Efteråt var Tobias Karlsson strålande nöjd med sin adept. Den rutinerade dansaren som varit med i många år i programmets framgångsrika historia, är märkbart lycklig efter premiären med Parnevik.

– Jag är så sjukt stolt över Mia som verkligen gjorde en bravad igår genom att bara gå ut på golvet och bjuda på sig själv. Danska Let’s Dance (vild med dans) har underrubriken ”Danmarks modigaste dansare” vilket är så talade och rätt. Tänk er själva att ställa sig på parketten kl 20 lördag kväll framför en jury, 800 personer i publiken och 2 miljoner tv-tittare och göra något man ALDRIG gjort förut???? skriver Tobias Karlsson på Instagram.

Mia Parnevik och Tobias Karlsson bjöd på show i Let's dance-premiären 2022. Här med proigramledaren Petra Mede. Foto: TV4
Mia Parnevik och Tobias Karlsson bjöd på show i Let’s dance-premiären 2022. Här med proigramledaren Petra Mede. Foto: TV4

Han fortsätter:

– Det kräver verkligen sin kvinna eller man. Mia, du inspirerar mig varje dag och jag hoppas ni kan se hur mycket jobb det ligger bakom även om Tony visar en spade med en 1:a på? Det är inte det som är det viktiga. Det som räknas är att vi är på golvet och ger lite kärlek, hopp och glädje till en värld som behöver det mer än någonsin.

Mia Parnevik överraskas av maken Jesper i Let’s dance

I sändningen överraskades Mia stort av maken Jesper Parnevik som tagit sig över Atlanten till TV4:s dansgolv för att överraska sin älskade hustru.

Efteråt hyllades Jesper även av Mias danspartner Tobias Karlsson.

– Mia du är en sådan stjärna i mitt hjärta och DET kan ingen ta ifrån oss. Det vi tar med oss från gårdagen är all kärlek vi gick från folk runt omkring i Sverige och kärleken som du och Jesper hyser för varandra. DET är såååå vackert och DET betyder något, skriver Tobias på Instagram.

Vad tycker du om Let’s dance-premiären? Skriv gärna en kommentar!