Tone Sekelius nya kärleksbesked – efter fräcka inviterna: ”Ute efter…”

Tone Sekelius har haft fullt upp med både Melodifestivalen och Let’s Dance på senare tid.

Nu berättar stjärnan hur det ser ut på dejtingfronten.

– Är ute efter en connection ”in real life,” säger hon till Nöjeslivet.

Tone Sekelius är idag ett välkänt ansikte och redan för flera år sedan blev hon stor på Youtube där hon delade med sig av både sminkvideos och inblickar i hennes vardag.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt: 

Därefter har vi fått se henne i mängder av olika format.

Bland annat har hon hunnit ställa upp två gånger om i Melodifestivalen, agera programledare för ”Paradise,” och nu också tagit sig an Let’s Dance.

Kristin Kaspersen i Let's dance, här med dansparet Hugo Gustafsson och Tone Sekelius. Foto: TV4
Kristin Kaspersen i Let’s dance, här med dansparet Hugo Gustafsson och Tone Sekelius. Foto: TV4

Första transpersonen i Let’s dance

Och återigen har stjärnan skrivit historia.

Hon är nämligen den första transpersonen att ställa upp i tävlingen.

– Egentligen, när jag tar mig an sånt här, så tänker jag sällan på såna saker. Jag känner mig bara som personen som är med i nånting, berättar hon för Nöjeslivet:  

– Men det känns såklart väldigt stort och väldigt fint och väldigt fett att få vara första. Och förhoppningsvis kan jag förvalta det och representera mitt community på ett bra sätt. 

Tones ärliga ord om dejting

På det privata planet bekräftade hon för Aftonbladet i somras att hon är singel, och tar dejtandet lite som det kommer.

Efter det fick hon väldigt mycket DM:s i sina sociala mediekanaler.

– Nästa nivå av det här är att det är jävligt svårt att dejta som transperson, det tror inte jag att jag har tacklat än. För att lite mer komma in på detalj om de här snubbarna i min dm, väldigt många av dem… ibland känner jag mig väldigt exotifierad och fetischiserad typ. Det är väldigt onice, har hon sagt till tidningen.

”Allt mellan himmel och jord”

När Nöjeslivet fick en pratstund med Tone på pressträffen inför Let’s dance förklarade hon att det är väldigt mycket olika inviter hon får på Instagram.

Men i själva verket har hon inte lust att gå på date med någon som skrivit till henne online.

– Dejtingförslagen är väldigt mellan himmel och jord. Det är väldigt många olika typer av dejtingförslag men väldigt sällan jag nappar på det. För det är så, nej, jag hade inte kunnat se mig själv nappa på ett Instagram DM. Det är inte min grej skulle jag säga, berättar Tone för Nöjeslivet.

Så att dejta ett fan går bort?

– Nej, det handlar inte om det. Det handlar bara om att oavsett vem som skriver till mig i ett Instagram DM så är jag ute efter en connection ”in real life” för att agera på det, svarar Tone. 

STOCKHOLM 20221003 Tone Sekelius, ny programledare i årets säsong av Paradise. Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080

Du är fantastisk, Tone!