Tony Irving skippade sockret och gick ner 10 kilo: Titta på hans stora förvandling

Tony Irving är danskungen som vi vant oss vid att se som både fyndig men också kritisk domare i underhållningsprogrammet Let’s dance. I TV4-studion har han suttit på domarstolen i många år och synts flitigt på löpsedlar i samband med showen.

Han är också författare, föreläsare och radiopratare i Mix Megapol. Men vid sidan av rampljuset har Tony också kämpat med sin vikt, och nu berättar han om sitt stora viktras.

Instagram har han lagt ut en bild på sin nya kropp: Efter att ha skippat socker har han tappat 10 kilo.

– Jag är engelsman, jag drack fyra koppar te med två skedar socker i varje dag. Plus allt fikabröd och godis. Plötsligt upptäckte jag att jag blev gladare och mindre irriterad. Det var alltså sockrets fel, säger Tony till Aftonbladet.

Det är så här vi är vana vid att se honom – som domare i dansprogrammet Let’s dance i stolen bredvid kollegan Dermot Clemenger.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Men Tony Irving, 51, är ofta i rampljuset och syns ofta i pressen. Nu har han gått ner tio kilo i vikt på kort tid, och vill tipsa alla om sin metod.

Irving berättar att han ofta fått kämpa med sin vikt i livet.

– Jag kunde tappa 10-15 kilo och känna mig döläcker för att efter några månader ha gått upp allt igen. Så har jag hållit på hela mitt liv. Men jag ville hitta en ny livsstil och i mitt fall var det sockret som var boven. Nu är det borta och jag är piggare och mer alert, säger han till Aftonbladet.

Nu har han alltså gått ner tio kilo i vikt på kort tid, och vill tipsa alla om sin metod.

Så här såg han ut för nästan ett år sedan.

I dag har han tappat i vikt och mår mycket bättre!

– Plattaste magen hag har haft för länge! Bort med extrasockret! skriver han på Instagram.

Hur gjorde han då? Jo, Tony förklarar att han slutat med raffinerat socker, kakor, bullar och choklad. Tio veckor senare är humörsvängningarna borta, och midjemåttet mindre.

– Jag vill inte dansa samba med mina 94 kilo och sen stanna i en position och upptäcka att resten av kroppen fortsätter dallra. Nu är jag fast och smidig och jag kan fortsätta dansa för det är mitt jobb.

Snart drar Let’s dance-säsongen äntligen i gång igen och då kan Tony känna sig både piggare och fräschare. Heja dig, Tony! Så bra jobbat!

Jag tycker att det verkar vettigt att hålla nere på sockret. Dela gärna vidare om du tror fler skulle må bättre av det!