Tony Irving till attack: ”De är mesar”

De kvinnliga deltagarna i årets ”Let’s dance” gör succé.

Nu hyllas de av juryveteranen Tony Irving.

Samtidigt skickar han en rejäl känga mot de manliga deltagarna.

Det blir en kvinna som vinner årets ”Let’s dance” – i alla fall om du frågar Tony Irving. I en intervju med Aftonbladet ger han sin syn på årets deltagare. Och det är uppenbart att han tycker de kvinnliga deltagarna skött sig bäst.

– Detta är verkligen tjejernas år. Det kommer bara vara tjejer i finalen. De sopar banan med killarna, säger Tony Irving till tidningen.

Kristin Kaspersen är den som kanske gjort störst succé i årets säsong. Vecka efter vecka har hon häpnat både tittarna och juryn med sin dans, och slagit rekord!

Tony Irving: Den deltagaren får lämna ”Let’s dance”

Inför fredagens direktsändning tippar Tony Irving att det blir en manlig deltagare som ryker. I det här fallet Robin Bengtsson eller Lance Hedman Graaf.

Vem det blir bryr han sig dock mindre om.

– Jag skiter i vem som åker ut. Så länge det är den som dansar sämst som gör det så är jag nöjd, säger han till Aftonbladet.

Det är långt från första gången Tony har åsikter om programmet. På grund av de starka åsikterna i juryn tvingades TV4 kalla till krismöte. Tony kritiserade sina jurykollegor Ann Wilson och Cecilia Lazar för hur de dömer danserna. Under årets säsong har han även ifrågasatt tittarna, som han menar röstar vidare fel personer.

– De låter skiten gå vidare och skickar ut talangen. Och det har inte med mig, Ann och Cecilia att göra, det har med publiken att göra, sa han då till Aftonbladet.

Här är deltagarna som är kvar i Let’s dance 2019:

  • Magdalena Forsberg, tidigare skidskytte-stjärna
  • Linnea Claesson, nätaktivist och handbollsstjärna
  • Kristin Kaspersen, programledare
  • LaGaylia Frazier, sångerska och ”Talang”-profil
  • Thomas Ravelli, Tidigare fotbollsstjärna
  • Robin Bengtsson, artist och tidigare Melodifestivalvinnare
  • Lance Hedman Graaf, son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf och realityprofil

Håller du med Tony Irving – är årets kvinnliga deltagare bättre än de manliga? Skriv din åsikt i kommentarsfältet på Facebook.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat