Foto: TV4/Instagram

Tony Irvings bakslag bakom kulisserna – beskedet ändrade allt efter Let’s dance-profilens ord

Tony Irving hade laddat för firande med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Men Let’s dance-juryprofilen fick se sina förhoppningar förändras – efter hovets tråkiga besked.

Norrtälje kommun hade satsat stort inför sitt 400-årsjubileum – och bjudit in kronprinsessan Victoria och prins Daniel som invigningstalare vid firandet.

Dessutom hade Let’s dance-profilen Tony Irving plockats in som en självklar stjärngäst med en egen programpunkt på tisdagen.

Foto: TV4

Irving är under våren aktuell i TV4:s direktsändningar av lördagsunderhållningen på bästa sändningstid, och i denna vecka laddade han alltså upp inför juryuppdraget med lokal underhållning.

Irving stod på scen i Norrtälje för att presentera flera skickliga dansare som ställde till med stor show på scenen i den uppländska kommunen.

Tony Irving
Foto: TV4

TV4-profilen var märkbart laddad inför uppdraget på scenen i Norrtälje.

– I dag ska jag ha uppträdande på den här scenen bakom mig. Det ska vara flera tusen personer som kommer hit för att hälsa kronprinsessan Victoria och prins Daniel välkomna tillbaka till Norrtälje för detta 400-årsjubileum, säger Let’s dance-profilen i ett videoklipp på Instagram.

LÄS MER: Tony Irvings utspel om folkkära stjärnorna – stora förändringen i Let’s dance 2022: ”Ingen som är…”

Samtidigt som snön öste ner från skyn i den uppländska staden.

– Det här kommer vara jättespännande. Där ute på utedansbanan ska våra dansare uppträda senare i kväll, sade Irving.

Vädret var kanske inte det optimala för ett utomhusfirande i slutet på mars, men längre fram på dagen verkar väderleken ha lättat.

Tillställningen och Irving drabbades dock av ett annat bakslag.

Efter det att Irving förkunnat för sina över 40 000 följare på sociala medier, att kronprinsessparet skulle dyka upp, kom en nedslående nyhet från hovet.

Prins Daniel tvingades ställa in

Då meddelades nämligen att prins Daniel blivit sjuk – och tvingats ställa in sina åtaganden. Därmed stod det också klart att prinsen skulle missa tillfället att få fira Norrtälje tillsammans med bland andra Tony Irving.

LÄS MER: Prins Daniel sjuk – tvingas nu ställa in

– Prinsen är förkyld. Han var det redan igår och hade hoppats att bli bättre. Men utifrån respekt för dem han ska möta så valde prinsen att stanna hemma och kurera sig. Prins Oscar är också sjuk, sade hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk damtidning.

Kronprinsessan Victoria höll tal vid firandet

Men Let’s dance-profilen och de andra firarna kunde så klart ändå glädjas åt att kronprinsessan Victoria dök upp och spred kunglig glans över tillställningen. Hon höll ett bejublat invigningstal på scenen, och här nedan ser vi hur Victoria strålar i Norrtälje hamn tillsammans med representanter från staden.

Tony Irving och dansarna genomförde också sin programpunkt inför jublande åskådare, och nu kan juryprofilen ladda om batterierna till lördagens dansdrama i TV4. Inför årets Let’s dance-säsong hyllade Irving deltagarna stort.

– Vi har ingen som är värdelös. Vi brukar ha någon redan nu som man tittar på rent fysiskt och tänker, ”okej, den kommer ryka fort”. Men vi har inte den typen av person i år. Vi har ett rätt så bra gäng, alla har bra förutsättningar, alla har någonting de behöver kliva över, ett hinder, sade Tony Irving inför premiären till Nöjeslivet.

På lördag ser tv-tittarna som vanligt Tony Irving i ”Let’s dance” klockan 20.00 i TV4.

Vem är din favorit i programmet hittills? Skriv gärna en kommentar!

https://www.instagram.com/p/Cbk8OgQLHJ0/