Foto: TV4

Tony Irvings oro i Let’s dance – bryter tystnaden bakom kulisserna: ”Det här håller mig vaken på natten”

Han är mister ”Let’s dance” med hela svenska folket.
Nu berättar Tony Irving om sina nattliga tankemödor.
– För de av er som inte förstår det här, ”Let’s dance” är en riktig tävling på blodigt allvar, säger juryprofilen i ett Instagram-klipp.

Mitt under coronapandemin underhåller ”Let’s dance” miljontals tv-tittare. TV4 har under våren meddelat att kanalen haft höga tittarsiffror under lördagskvällarna, när kändisdansen avgörs.

– Let’s dance drog den högsta premiärpubliken sedan 2017 på sin nya sändningsdag och samlade över två miljoner svenskar när vi summerar det linjära och digitala tittandet så här långt, säger Fredrik Arefalk, kanaldirektör TV4, efter premiären.

Efter två program har ett danspar åkt ut – journalisten Janne Josefsson och dansaren Malin Watson som röstades ut i lördags efter en duell mot artisten Hanna Hedlund och dansaren Tobias Wallin.

Janne Josefsson menade att ”Let’s dance” behövs mer än någonsin i dessa dystra tider.

Foto: TV4

– Det är en oförglömlig tid, och nu åker jag ur först av alla. Jag tar med mig massor av minnen, jättegod fika och ett underbart gäng som sysslar med det här programmet. I dessa tider behövs såna här program mer, sade Josefsson i sändningen då.

LÄS MER: Allt om Let’s dance – hetaste nyheterna och senaste nytt om deltagarna!

Jurymedlemmen Tony Irving har varit med i alla avsnitt av ”Let’s dance” sedan starten 2006. Och ”Mr. Let’s dance” är fortfarande lika engagerad i TV4:s dansunderhållning.

Efter lördagens direktsändning berättade Irving om sin stora besvikelse över resultatet.

LÄS MER: Tony Irving om lögnen i Let’s dance: ”En fasad”

Nu öppnar juryprofilen upp ytterligare om sitt starka engagemang. Irving förklarar att han hålls vaken om nätterna – med bryderier inför kommande lördags avgörande tävling.

Foto: TV4

– För de av er som inte förstår det här, ”Let’s dance” är en riktig tävling på blodigt allvar. Jag kan ligga vaken på natten och fundera på hur det går för våra deltagare och som ni ser nu när jag vaknar på morgonen, det är första saken jag tänker på, säger han i ett klipp på Instagram.

Tony Irvings frågetecken inför Let’s dance: ”Håller mig vaken på natten”

Han utgör tillsammans med Dermot Clemenger och Ann Wilson årets jury.

Inför påskaftonens direktsända ”Let’s dance” menar Irving att det finns massor av frågetecken att räta ut.

LÄS MER: Därför har tittarfavoriten i Let’s dance försvunnit helt efter alla år

– Kommer Martin (Melin) att kunna få faktiskt dansa en låt som alla andra presterade vecka ett? Kommer Filip (Lamprecht) utvecklas, kommer Michel (Tornéus) att kunna få till det här så han ser ut som samma person som dansar samma låt? Kommer Anis (don Demina) kunna fortsätta sin fantastiska utveckling? Kommer Carola fixa sina fötter? Kommer Hanna att blomstra ännu mer? Kommer Suzanne (Axell) få till takten? Kommer Keyyo (Kristina Petrushina) att kunna faktiskt få allt knyta ihop och vara mjukt? säger Irving.

LÄS MER: Tony Irvings ärliga ord om nya programledarna David Lindgren och Petra Mede

Årets jury i ”Let’s dance”. Foto: TV4

Tony fortsätter:

– Allt det här håller mig vaken på natten, och stör mig när jag vaknar! Men som tur är har jag kaffe i koppen! säger Irving i klippet som man kan se i sin helhet på hans Instagram-sida här:

Vad tycker du om årets ”Let’s dance”? Vem är din favorit hittills? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!